Monster Tulpar sıcaklığı normal mi?

kaan6789

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim 1 tane Monster Tulpar bilgisayarım var. Genellikle Valorant oynuyorum. Normalde Valorant oynarken sıcaklık 69C oluyordu, fan hızı %50 %60 arası değişiyordu ama şu an Valorant oynarken. %100 fan hızında 89 derece sabit oluyor sizce bu normal mi ne yapmam gerek? Yardımlarınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef monster için normal. Yinede fan temizliği ve termal macun değişikliği yapılabilir yanlış hatırlamıyorsam monsterın servisi ücretsiz yapıyordu.

Bakım zamanı gelmiş.

Bakım zamanı gelmiş.

Üstünden o kadar uzun zaman geçmedi ama 1 ay falan olmuştur yaz ile alakalı olabilir mi? Hem de ben hafif yüksekte tutuyordum bu sefer direkt masaya koydum yani altı boştu öncekinde.

Üstünden o kadar uzun zaman geçmedi ama 1 ay falan olmuştur yaz ile alakalı olabilir mi,

Derecelerin bu kadar yükselmesi ve de %100 fan açık olduğu halde bilgisayarın bu dereceleri görmesi için yaz sıcakları benim fikrimde yetersiz kalıyor. İllaki etkisi vardır yaz sıcaklarının ama bu kadar fazla olamaz. Evinizde soğuk olan bir yer -klimalı, vantilatörlü, güneş almayan- bir yere götürün bir de orada deneyin ya da altını boş değilse boş bırakmayı deneyin. Öbür türlü zaten Monster markalı oyuncu laptopları maalesef genellikle ısınma problemleri olan cihazlar.

Üstünden o kadar uzun zaman geçmedi ama 1 ay falan olmuştur yaz ile alakalı olabilir mi? Hem de ben hafif yüksekte tutuyordum bu sefer direkt masaya koydum yani altı boştu öncekinde.
Tabii ki bunlarla da alakalı olabilir ama yine de bu derecelere kadar çıkmaz cihazın kasası sorunlu.

Altına hafif yükseltecek bir şey koydum 72 derecelere düştü iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…