Hackintosh için AMD bir GPU'ya ihtiyacım var. PCI-e üzerinden takılabiliyor fakat böyle bir giriş var mı bu laptop modelinde? USB 3.0 üzerinden ekran kartını kullanabilir miyim mümkün mü?
iOS emulatörü kullanıyorum orada harici GPU ile takılma sorunlarını yaşamam diye düşündüm. RX550 bile işimi görür diye düşünüyorum bu şekilde ama adaptörü ekran kartından pahalı sanırım yol arıyorum şu an USB üzerinden olanlar pahalı. PCI-e üzerinden çıkış bulabilirsem deneyeceğim sanırım boş bir slot var RAM değişiminde gördüğüm kadarıyla.
iOS emulatörü kullanıyorum orada harici GPU ile takılma sorunlarını yaşamam diye düşündüm. RX550 bile işimi görür diye düşünüyorum bu şekilde ama adaptörü ekran kartından pahalı sanırım yol arıyorum şu an USB üzerinden olanlar pahalı. PCI-e üzerinden çıkış bulabilirsem deneyeceğim sanırım boş bir slot var RAM değişiminde gördüğüm kadarıyla.
Pcı-E 1X To 16X Usb 3.0 Riser 009S Kart 4842A Uzatma Btc Express en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Mesela şu işimi görür mü ustam sizi de rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Buna M.2 to pciex1 dönüştürücüsü lazım sanırım. Öyle bir şey alsam bir de bunu alsam ucuza getiremez miyiz?
Ya da SATA'yi pciex16 ya çeviremez miyiz ben düşük performansa razıyım yani zaten çok ağır bir iş yaptırmayacağım.