Çözüldü Monster Tulpar T5 17.1 içinde PCI-e çıkışı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

595480

Centipat
Hackintosh için AMD bir GPU'ya ihtiyacım var. PCI-e üzerinden takılabiliyor fakat böyle bir giriş var mı bu laptop modelinde? USB 3.0 üzerinden ekran kartını kullanabilir miyim mümkün mü?

USB 3.0 yeterli gelmeyecektir, boşta SSD slotu varsa onu kullanabilirsiniz yoksa Wi-Fi kartının slotunu.

iOS emulatörü kullanıyorum orada harici GPU ile takılma sorunlarını yaşamam diye düşündüm. RX550 bile işimi görür diye düşünüyorum bu şekilde ama adaptörü ekran kartından pahalı sanırım yol arıyorum şu an USB üzerinden olanlar pahalı. PCI-e üzerinden çıkış bulabilirsem deneyeceğim sanırım boş bir slot var RAM değişiminde gördüğüm kadarıyla.

Adaptörleri gerçekten pahalı Thunderbolt vs üzerinden olanlar. SSD slotu varsa oradan kullanabilirsiniz, en kötü Wi-Fi'ı iptal etmeniz gerekebilir.

Daha ucuza bulamaz mıyız?

Mesela şu işimi görür mü ustam sizi de rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Buna M.2 to pciex1 dönüştürücüsü lazım sanırım. Öyle bir şey alsam bir de bunu alsam ucuza getiremez miyiz?

Ya da SATA'yi pciex16 ya çeviremez miyiz ben düşük performansa razıyım yani zaten çok ağır bir iş yaptırmayacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…