İnceleme Monster Tulpar T5 21.1.4 inceleme

Hayır hocam tongfang. Laptopunuz gayet iyi üzülmeyin sevinin. Kart farklı ama kasa ve anakart aynı.
Monster'ın sayılı iyi ürünlerinden almışsınız.

Peki hocam benim CPU tarafındaki fandan cızırtı geliyor, bana ses sürücülerinde sorun var dediler ama sorun devam ediyor sıkıntı nedir sizce?
64'ü olmazsa A64'ü kurun. Gerisi yeni konu açmak benim bilgi alanım maalesef bu konulara fazla dahil değil.

Hocam ikisi de açılmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (96).png
    421,2 KB · Görüntüleme: 62
Peki hocam benim CPU tarafındaki fandan cızırtı geliyor, bana ses sürücülerinde sorun var dediler ama sorun devam ediyor sıkıntı nedir sizce?
Ona Coil Whine denir 20000 liralık makinelerde bile olabiliyor. Fan maksimumdayken çok gelmemesi lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ikisi de açılmıyor.
Ayıklayıp açın hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (97).png
    423,1 KB · Görüntüleme: 76
BIOS'a girip C-state ayarını kapatırsanız büyük ihtimalle gider. Fakat CPU boşta çok çalışır. O ses normaldir.

Bana pek normal gelmedi servise gitsin bakarlar zaten, kasası Clevo yerine tongfang olması beni mutlu etti.

Bana pek normal gelmedi servise gitsin bakarlar zaten, kasası Clevo yerine Tongfang olması beni mutlu etti.
Hocam örneğin gayet kaliteli şu iki modelde bu ses var.

Anladım hocam, okuma yazma testini nasıl yapıyoruz?

Teşekkürler hocam, şu an test yapılıyor size sonuçları atacağım.

Hocam sonuçlar böyle sanki bir tanesinde gariplik var.
@Recep Baltaş hocam sonuçlarda gariplik var mı?
@T129Atak sonuçlar nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (98).png
    418,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…