Monster Tulpar T5 V19 1.1 Laptop'ın işlemcisi aşırı ısınıyor

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlarım benim arkadaşımın laptop'ının işlemcisi word dosyası açsa dahi aşırı ısınıyormuş. Modeli (Monster Tulpar T5 V19 1.1)
Monster'a yollamışlar onlar da termal macunu yenileyip geri yollamış fakat sorun devam etmiş. İşlemci sıcaklığı 94 derece olurken ekran kartı da 80 derece üstüydü gördüğüm kadarıyla. Monster'a tekrar götürüp iade etmişler onlar da aynı modelin yenisini vermiş ve aradan 3 gün geçmiş yeni PC'de de aynı sorun olmuş. Ne yapılması gerekir?

Boştayken bu sıcaklıklar normal değil benim oyun oynarken tam yük altında o kadar oluyor, Windows yazılımını orjinal kullanın görev yöneticisinden işlemciyi yoran arka planda başka bir şey çalışıyor mu onu kontrol edin sistemi Malwarebytes ile taratın yeni pc de aynı sorun olması garip. Mümkünse bilgisayarı kullanırken üzerine ızgara tarzında bir plastik koyabilirsiniz ya da soğutucu alabilirsiniz hava çıkışı daha rahat olması için. Bunlar olmazsa tekrar servise ulaşın.

Selam dostlarım benim arkadaşımın laptop'ının işlemcisi word dosyası açsa dahi aşırı ısınıyormuş. Modeli (Monster Tulpar T5 V19 1.1)
Monster'a yollamışlar onlar da termal macunu yenileyip geri yollamış fakat sorun devam etmiş. İşlemci sıcaklığı 94 derece olurken ekran kartı da 80 derece üstüydü gördüğüm kadarıyla. Monster'a tekrar götürüp iade etmişler onlar da aynı modelin yenisini vermiş ve aradan 3 gün geçmiş yeni PC'de de aynı sorun olmuş. Ne yapılması gerekir?
Termal macun yenilemesini teknik destek yaptığına göre geriye, işlemler sırasında geri planda devam eden uygulamalar ihtimali geliyor. Görev yöneticisinden bu uygulamaları takip ederek işlemciyi yoran uygulamaları gözden geçirmesini söyleyebilirsiniz. Bu şekilde bu değerleri aşağı çekebileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı