Monster Tulpar T5 v21.1.3 sıcaklık değerleri nasıl?

Korsan hiçbir uygulama kullanmadım. Sadece Steam Epic Origin gibi yerlerden oyun indirdim. Onun dışında internetten dosya indirmemeye çalıştım. Virüs olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Windows orijinal mi? Orijinal olmayan Windows'ta birebir aynı cihazda deneyimledim 5 derece fark var.

Korsan hiçbir uygulama kullanmadım. Sadece Steam Epic Origin gibi yerlerden oyun indirdim. Onun dışında internetten dosya indirmemeye çalıştım. Virüs olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
O zaman Monster'ın bu kasasında genel olarak ısınma problemi yaşanıyor zaten, ondan kaynaklıdır. Bir de havalar ısındığı için de ısınıyor olabilir. Eğer termal macun değişmediyseniz 6 ay veya daha uzun süredir, değiştirip deneyin.

O değerleri laptopta mı alıyorsun?

Çok normal aslında hocam bazı laptoplar çok iyi soğutuyor.
Örnek ben dayımla Warzone girdiğimde o orta ayarlarda GPU 60 derecedeyken ben 70'i 72 görüyorum ama burada RAM farkı da var 8 GB ile oynanmıyor aga

Soğutucu da varken boşta 58-60 biraz fazla ama oyundaki dereceye bakmak lazım. Bende soğutucu yok, 3 sekme Chrome ve Discord açık derece 50'lerde.

Çok normal aslında hocam bazı laptoplar çok iyi soğutuyor.
Örnek ben dayımla Warzone girdiğimde o orta ayarlarda GPU 60 derecedeyken ben 70'i 72 görüyorum ama burada RAM farkı da var 8 GB ile oynanmıyor aga.

Modeliniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…