Monster Tulpar T5 V23.1.2 İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Monster’ın RTX 4060 ekran kartını MUX ile buluşturan 15.6″ oyuncu dizüstü bilgisayarı Tulpar T5 V23.1.2 inceleme masamızda. Cihazın güncel fiyatını öğrenmek için Monster’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Okula dönüş kampanyasındaki ürünleri görmek için tıklayın. Tulpar T5 V23.1.2 Özellikleri Panel Özellikleri 15.6” Ekran 1920×1080 çözünürlük 144 Hz tazeleme hızı IPS Panel Panel modeli BOE08B3 Bu panel […]

Devamı: Monster Tulpar T5 V23.1.2 İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gerçekten alınabilir gibi aslında, işlemci ısınırsa undervolt yapılabilir. Limitler rahatça kaldırılır Monster bu throttle kısmında thermal dışında çok iyi iş çıkarıyor.

Gerçekten alınabilir gibi aslında, işlemci ısınırsa undervolt yapılabilir. Limitler rahatça kaldırılır Monster bu throttle kısmında thermal dışında çok iyi iş çıkarıyor.
Uzun süreli kullanımda az sorun çıkarması önemli.
Üst üste anakart veya ekran paneli değiştiren adam da var hiç sorun yaşamayan adam da var.

Uzun süreli kullanımda az sorun çıkarması önemli.
Üst üste anakart veya ekran paneli değiştiren adam da var hiç sorun yaşamayan adam da var.

Dediğim gibi throttle konusunda en iyi firma olabilirler, bazı Tulpar modellerde Power limit değeri kaldırılmış geliyor çünkü. Uzun süreli kullanım daha önemli tabii, ben artı yönlerinden birinden bahsettim.

İfadeler: T21
Size hak veriyorum hocam, sadece artı ve eksi yönlerinin dikkatlice tartılması gerektiğini düşünüyorum.

İncelenen cihaz Clevo kasa, incelemede belirtilen tek renk RGB ayarını animasyonlu olacak şekilde forumdaki bir arkadaşın yazdığı uygulama ile değiştirmek mümkün olabilir. O konunun linki: Clevo RGB kontrol
Bunun yanı sıra kullanılan Control Center ve yazılım içerisindeki InsydeDCHU eski Clevo cihazlar ile aynı incelediğim kadarı ile. Ancak eski Clevo cihazlardaki Control Center yazılımı incelemedekinden farklı, maalesef bu cihazlara aynı setupu kullanarak kurulum yapsak dahi eski Control Center arayüzü karşımıza çıkmakta, yeni arayüze erişememekteyiz.

Benim düşüncem kurulum sırasında setup cihazın modeline göre yeni arayüzü kuruyor ve biz önceki nesil Clevo laptop kullanıcıları bu arayüze sahip olamıyoruz.
Benim Clevo laptopum NH58hjq Gigabyte G5 gd, ülkemizde bu modelle aynı kasaya sahip Monster Abra A5 v17.1 modeli var. Bu konuda bir şey yapılabilir mi, bizde yeni arayüzü kullanabilir miyiz bir şekilde? Yeni arayüz güzel olmuş kullanmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…