Elektronik Monster Tulpar T5 V23.3 4060 27.399 TL

Ufo testi yapmadın mı ?

sRGB oranı yüksek laptop panellerin giriş seviyesi cihazlarda çoğunda ghosting oluyor. Sadece kırmızıyı çok güzel görmeniz panelin güzel olduğu anlamına maaleaef gelmiyor. Foruma girdiğinizi görüyorum ama niyeyse yapıp yapmadığınızı söyleme veya soruma cevap vermeyi tercih etmemişsiniz. Kötü niyetle olmadığını düşünerek metnimi bitiriyorum.

Son düzenleme:
Ne kötü niyeti hocam. Bir önceki yorumumumda laptop markaların ismini doğru yazmadım diye geçici ban yemişim. Şimdi düzelmiş yorum yapabiliyorum. Sanki hakaret kötü birşey söyledimde beni banladilar ilginç vallahi. Her neyse hocam yorumunu görünce UFO ghost test yapmayi unuttuğumu farkettim. Sipariş gecicem sanırım bugün bilemedim çok kararsız kaldım.

Hayırlı olsun yeni Clevo güzel çıkabilir. Stres yapmayın veya dert, problem değil. Ben kendimde merakımdan sordum.

Hayırlı olsun yeni Clevo güzel çıkabilir. Stres yapmayın veya dert, problem değil. Ben kendimde merakımdan sordum.
Valla hocam tam kendimi ve psikolojimi hazırladım sipariş veriyordum ki fiyatı değişmiş dün daha ucuzdu sinirim bozuldu bak şimdi. Tekrar aynı fiyata düşermi dersiniz

Süpriz yumurta hocam şansınıza ne çıkarsa. Bu fiyata bu zor.

Monster pişmanlıktır, tecrübeyle sabit. Mecbur kalmadıkça almayın, aldırtmayın. Servisleri reklamı yapıldığı kadar iyi değil.

Hadi ya öylemi diyorsunuz Şeytan diyor Acer Nitro 16 4060'lı modelini sipariş ver bitir olayı. 42 bin lira fiyatıda var oda. İnsan işin içinden çıkamıyor arkadaşlar. Seçim yapmak ve sonra pişman olmamak adına iki arada bir derede kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…