Elektronik Monster Tulpar T5 V23.3 4060 27.399 TL

Hayırlı olsun yeni Clevo güzel çıkabilir. Stres yapmayın veya dert, problem değil. Ben kendimde merakımdan sordum.😀
Zorla merakımdan banlıyken adamı boğazlıyorum. 😂

Hadi ya öylemi diyorsunuz 😒 Şeytan diyor Acer Nitro 16 4060'lı modelini sipariş ver bitir olayı. 42 bin lira fiyatıda var oda. İnsan işin içinden çıkamıyor arkadaşlar. Seçim yapmak ve sonra pişman olmamak adına iki arada bir derede kaldım.
Hocam, kapitalizm nedir bilir misiniz ? Siz çıktıkça daha iyisi de çıkar merak etmeyin. Forumda Nitro 16 beğenmeyende bulunuyor çokça. 4060 alırsınız son AAA oyunlarda RTX açamayınca başlarım Nitro 16'nın soğutmasına diye. Keşke masaüstü toplasaydım veya 4080 laptop alın diye gezersiniz.😂

Bu forumda zaten Nitro 16 sevmeyenler varken Monster ile Casper öneren bulamazsın neredeyse model güzel çıksa bile.

Haliyle markaları babasının malı gibi övenler veyahut marka tutan gibi tutanla ile asla kaynaşamayan biriyimdir.

En son kendinizi araba parası ile laptop almaya çalışırken bulabilirsiniz mesela. Eeee, hem mobilite hem performans pahalıya gelir. Beklentinizde önemli.

Son düzenleme:

@375274 hocam çok haklısın doğru söylüyorsun. Her marka modeli kötüleyenler var malesef. Bu işin sonu yok. Ben şansımı denemek istiyorum. Dün 600 TL daha ucuzdu sanırım indirimleri N11 yapiyor. Sepette dün 2.000 TL indirim vardı bugün 1400 TL yaziyor. Gündelik veya saatlik N11 fiyatlarda oynuyor sanırım. Ben 600 lirasından değilim asla. Sadece zate korkarak bir ürün alıyorum en azından en dip fiyata alarak psikolojimi teselli etmeye çalışmak amacım 🥲 En azindan ucuza aldım diye kendimi rahatlatırım. Bakım gün içinde sürekli kontrol edicem aynı fiyat olsun direk sipariş vericem hemen.

Hadi ya öylemi diyorsunuz 😒 Şeytan diyor Acer Nitro 16 4060'lı modelini sipariş ver bitir olayı. 42 bin lira fiyatıda var oda. İnsan işin içinden çıkamıyor arkadaşlar. Seçim yapmak ve sonra pişman olmamak adına iki arada bir derede kaldım.
Kafan biraz daha karışsın 😁 , HP Victus 16- S0046NT 892P4EA R7-784OHS 32 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri Bu 40-41 e kadar en iyi seçenek şuan da ve satıcı direkt HP kendisi. Konu açan olmamış ama dün düştü fiyatı.

Aldım hocam aldım sonunda. Baktım ki her modelin ayrı bir sorunu var ayrı bir eleştirmenleri var. Gittim en ucuz olan model olan bunu an itibari ile sipariş verdim. 27.399 TL fiyata tekrar düştü + 400 TL bonus puan verdi cihaz bana tam 27.000 TL ile geldi alırım bir hayırlı olsun artık 😅

Aldım hocam aldım sonunda. Baktım ki her modelin ayrı bir sorunu var ayrı bir eleştirmenleri var. Gittim en ucuz olan model olan bunu an itibari ile sipariş verdim. 27.399 TL fiyata tekrar düştü + 400 TL bonus puan verdi cihaz bana tam 27.000 TL ile geldi alırım bir hayırlı olsun artık 😅
Fiyatı, ederini karşılayan her ürün, bozulmadığı sürece tatmin eder.

Bunun kasası clevo mu? Teyit edebilen var mı?
Evet, clevo ama yeni clevolar daha iyi diyorlardı 4000 serisi ile gelen.

Bir incelemesi gelir mi ? Hocam. 😛

Adamlar Casper ile resmen fiyat takibi yapıyorlar. 2 3 hafta önce de G870 29K falandı, bu daha bile ucuz.
monster casper ı tokatlar bu arada

monster casper ı tokatlar bu arada
Monster daha küçük bir firma bu arada Casper'a göre. Ben resmi kurumlarda bazen Casper'ın masaüstü cihazlarının olduğunu biliyorum (nerden bildiğimi sormayın) Monster'ın sadece notebook serisi var. Bir de oyuncu ekipmanlarını sayarsan işte.

Param olsa ikisine de bulaşmam. İkisinin de ürettiği bir şey yok zaten. 🙂

Monster daha küçük bir firma bu arada Casper'a göre. Ben resmi kurumlarda bazen Casper'ın masaüstü cihazlarının olduğunu biliyorum (nereden bildiğimi sormayın) Monster'ın sadece notebook serisi var. Bir de oyuncu ekipmanlarını sayarsan işte.

Param olsa ikisine de bulaşmam. İkisinin de ürettiği bir şey yok zaten. 🙂
Monster sana performansı çok iyi topluyor. Küçük olabilir ama Casper'dan daha çok iş yaptığı ve işe yaradığı gerçeği gözden çıkarılamaz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı