Yaklaşık 2 3 ay evvel monster aldım, birçok sorun yaşadım ve çoğunu çözdüm. (Aylarca sürünüp dün çözebildiğim bir sorun bile oldu.) Öncelikle ilk olarak ürünü aldığınızda flash bellekteki sürücüleri yüklemeyin, problem yaşatıyor pek çoğu. Sitesinden indirebilirsiniz. Benim ilk hafta yaşadığım problem oyunlarda mavi ekran yemek oldu. (Klavye filtreleme sürücüsüyle alakalı, çok insan yaşamış.) Bu sorunla ilgili internette bir çözüm buldum ama uygulamadan önce servisle 2 3 gün yazıştım ve uzak bağlantıyla bağlanıp internette gördüğüm çözümü uygulayıp çözdük. 2. sorunum ise bazı oyunlarda CPU sıcaklığının sabit 100 dereceye çıkmasıydı. Bu sorunu da görev çubuğunda pil modunu tasarruf moduna alarak çözdüm. (Monster uygulamasında performans modu hala seçili) Böylece 80'e sabitlenmiş oldu. 5-10 arası FPS düşüşü de yaşanıyor bilginize. 3. ve en çok takıldığım sorun da mikrofon performansının 8 senelik ultrabookuma göre bile aşırı berbat olmasıydı. Aşırı boğuk ve kısık bir ses iletimi sağlıyordu ve hiçbir çözümünü bulamamıştım. Mikrofon böyledir dedim geçtim ve harici mikrofonlu bir kulaklık aldım ve çoklayıcıyla (mikrofon-kulaklık ayırıcı) bağladım. Kulaklıktan ses geldi fakat PC görmüyordu. Mikrofon testinde de harici mikrofonla aynı sesi alıyordum. En son bu sorunu da bana sürekli söylenen Realtek HD yazılımını sil tekrar kur söyleminden yola çıkarak