Elektronik Monster Tulpar T5 V23.3 4060 27.399 TL

İyi diyen de var demeyen de, siz karar verin.
Adamlar Casper ile resmen fiyat takibi yapıyorlar. 2 3 hafta önce de G870 29K falandı, bu daha bile ucuz.

Monster yetkili servisi Casper dan daha iyidir. Bu ürünü aldım diyelim arkadaşlar beğenmedim sorgusuz sualsiz n11 den iade edebilir miyim sizce ?
İlk aldığınız süreç içinde ürünü neden gösterebilmeksizin iade etme hakkınız var. Kısa süre önce arkadaşım G870 aldı, iade etmesini,nedenlerini anlattım sadece vazgeçtim seçeneğine tıklayarak iadeyi almışlar.

Monster yetkili servisi Casper dan daha iyidir. Bu ürünü aldım diyelim arkadaşlar beğenmedim sorgusuz sualsiz n11 den iade edebilir miyim sizce ?
Ucuzluk beklentisi olmayan açısından bir şey diyemem ama bu tür cihazlarda iyi bir şey değil inan. 😂

Giriş seviyesi modellerde zaten markalar nerelerden kar ederim diye düşünüyor ucuz cihaz gördüğüm zaman kıllanıyorum ben. G870 içinde geçerli bu. En ucuz 4060 laptop ödülünü Monster'a takdim etmek istiyorum, Casper kaybetti.

Valla arkadaşlar öğlen Kadıköy monster mağazasına gidip laptop bir inceleyip şansımı denemek istiyorum. Tek ilgimi çeken tarafi 300 nit %95 srgb panel yazmışlar. Onu bir canlı görmek adına gidicem birazdan.

Bu modeli az önce inceledim. Daha önce hep bu fiyat bandında ki Lenovo LOQ, HP Victus, Casper G870 incelemiş biri olarak. Panelini sevdim. Bu fiyat kategorisinden ilk defa kırmızı renkleri görebildim. Evet panel 300 nit sRGB95 diyor gerçekten renkleri görebiliyorsunuz. HP Victus Lenovo falan renk yoktu abi kırmızı açık beyaz tonlu kirmizi gibiydi berbattı hepsi. Kasası fena değil panel arka kısmı metalmi nedir tam anlayamadım. Menteşeleri fena değil sağlam gibi. Bencmark testlerinde fanları açıyor Nitro 5 de daha çok fan sesi vardı. Yani bu paraya gayet beğendim cihazı sipariş vereceğim bakalım. 2 yıl taş gibi garantide veriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı