Elektronik Monster Tulpar T5 V23.3 4060 27.399 TL

Evet, clevo ama yeni clevolar daha iyi diyorlardı 4000 serisi ile gelen.

Bir incelemesi gelir mi ? Hocam. 😛
Tabi hocam merakla bekliyorum gelir gelmez tüm detaylı bilgileri paylaşırım😏

Laptop bugün geldi inceledim iade etmeye karar verdim 😏 İade açılmasına ne yazayım

Son düzenleme:
Hayda o kadar mı kötü ?
Hocam mağazada incelediğim aynı modeldi. Ama ondaki panel çok daha canlı ve parlaktı. Bana gelen ürün acayip bir sarımsı parlaklık çok düşük farklı bir panel geldi. Sonra god of War yükledim işlemci 5 dk oynadıktan sonra 100 derecede oldu. İçime sinmedi be hocam

Hocam mağazada incelediğim aynı modeldi. Ama ondaki panel çok daha canlı ve parlaktı. Bana gelen ürün acayip bir sarımsı parlaklık çok düşük farklı bir panel geldi. Sonra god of War yükledim işlemci 5 dk oynadıktan sonra 100 derecede oldu. İçime sinmedi be hocam
God of War işlemci sömürüyor bu arada ama cihazın bileşenleri aynıysa panelin değişmemesi lazım yani işlemci ekran kartı falan aynıysa niye değişti ona şaşırdım.

Hocam bu cihazların ısınması normal. Turbo boostu kapatıp oynayacaksın o zamn ısınmaz . Fps dende muhteşem bir kayıp olmuyor zaten ısındığından dolayı frekans düşürdüğünden pek fark yok. Yada alır almaz sıvı metal sürücen 85 dereceyi geçmez .

Bu cihazdan bu paraya şikayet eden gitsin 3060 ekran kartlı laptop alsın ikinci el bu paraya .

Hocam bu cihazların ısınması normal. Turbo boostu kapatıp oynayacaksın o zamn ısınmaz . Fps dende muhteşem bir kayıp olmuyor zaten ısındığından dolayı frekans düşürdüğünden pek fark yok. Yada alır almaz sıvı metal sürücen 85 dereceyi geçmez .

Bu cihazdan bu paraya şikayet eden gitsin 3060 ekran kartlı laptop alsın ikinci el bu paraya .
O ekranına tav oldu da giriş seviyesi oyuncu laptoplarında iyi panel yok gibi bir şey, Monster'da ise bence çok azdır öyle model. Laptopların arka aydınlatması zaten monitörler gibi kuvvetli değil haliyle şaşırdım bende paneli falan güzel deyince.

Bir de yeni 4000 serisi ile çıkan clevo kasaları övüyorlardı aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı