Monster Tulpar T6 vs Asus ROG Strix G16

Şu an vectorler çok pahalı, hocam. Yine de teşekkürler yardımın için.
Stok olmadığından hepsiburadada 177 bin tl ye satılıyor xd 2024 kasımında almıştık çok uzak bir tarih değildi hocam o yüzden belki stok olan bir site bulabilirsineniz diye demiştim

şöyle bir şey buldum hocam: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ilgisayar-pm-HBC000065904U?magaza=Hepsiburada

kronik sorun vs. varmıdır bilmiyorum açıkçası arkadaşım 4070 li acer almıştı ve oldukça memnundu en son sorduğumda ama hp yi bilmem iyi deneyimlerimiz çok yok ama şimdi düzelttiyseler kendilerini bilemem

ve bence rog içinize sindiyse bence alabilirsiniz ama 4060 almayın bence

Son düzenleme:
Stok olmadığından hepsiburadada 177 bin tl ye satılıyor xd 2024 kasımında almıştık çok uzak bir tarih değildi hocam o yüzden belki stok olan bir site bulabilirsineniz diye demiştim

şöyle bir şey buldum hocam: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ilgisayar-pm-HBC000065904U?magaza=Hepsiburada

kronik sorun vs. varmıdır bilmiyorum açıkçası arkadaşım 4070 li acer almıştı ve oldukça memnundu en son sorduğumda ama hp yi bilmem iyi deneyimlerimiz çok yok ama şimdi düzelttiyseler kendilerini bilemem

ve bence rog içinize sindiyse bence alabilirsiniz oldukça kaliteli zaten normalde babama 4070 li rog alıcaktı 70000 tl bandındaydı son anda msi ın 4080 li laptobunu sadece 10000 tl fark var diye aldık
Teşekkürler hocam, Katanaya detaylı bakacağım, bir arkadaşım memnun ondan. Rog ise hoşuma gidiyor, evet, ama coil whine muhabbetinden dolayı ön yargılıyım biraz.

Teşekkürler hocam, Katanaya detaylı bakacağım, bir arkadaşım memnun ondan. Rog ise hoşuma gidiyor, evet, ama coil whine muhabbetinden dolayı ön yargılıyım biraz.
hocam şimdi baktımda sizinki 4060 mış ben 4070 sanıyordum bence 4060 roga o kadar para vermeyin

ben 4090 roga sahibim hiç coil whine sorunu yaşamadım açıkçası ama düşük konfigürasyonlarında varmı bilmiyorum

hocam şimdi baktımda sizinki 4060 mış ben 4070 sanıyordum bence 4060 roga o kadar para vermeyin

ben 4090 roga sahibim hiç coil whine sorunu yaşamadım açıkçası ama düşük konfigürasyonlarında varmı bilmiyorum
Sizinki 2023 serisi olarak mı geçiyor, yoksa 2024 mü? Bilginiz var mı?

Umarım yaşamazsınız hocam, 4070 ROG’lara çok diyorlar. Bakalım işte, bu iki model arasında kalmıştım ama Katana’yı da değerlendireceğim. Teşekkürler tekrardan.

Peki hocam açıkçası baktımda laptoplara hepsiburadadan güzel bir laptop yok fiyatına göre iyi duranda katana var tek eğer aceleniz yoksa 5070 ti lı bir laptobun indirime girmesini bekleyebilirsiniz

Stok olmadığından Hepsiburada'da 177 bin TL'ye satılıyor xd 2024 Kasımında almıştık çok uzak bir tarih değildi hocam o yüzden belki stok olan bir site bulabilirsineniz diye demiştim

Şöyle bir şey buldum hocam: https://www.hepsiburada.com/msi-kat...ilgisayar-pm-HBC000065904U?magaza=Hepsiburada

Kronik sorun vs. var mıdır bilmiyorum açıkçası arkadaşım 4070'li Acer almıştı ve oldukça memnundu en son sorduğumda ama HP'yi bilmem iyi deneyimlerimiz çok yok ama şimdi düzelttiyseler kendilerini bilemem

Ve bence ROG içinize sindiyse bence alabilirsiniz ama 4060 almayın bence

Katana alınmaz.

Sepette 60K al geç.
Bu çok daha iyi işlemciye sahip katanaya göre elinize sağlık hocam iyi bulmuşsunuz

Sepette 60K al geç.
Bu modele bakmıştım da bazı olumsuz yorumlar görmüştüm, gerçi olumsuz yorum olmayan cihaz yok. Teşekkürler, buna da detaylı bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı