Monster Tulpar T7 20.1'e kahve döküldü

Rikka

Decapat
Daha fazla  
Dün gece Monster Tulpar T7 20.1 modelli laptopuma şekerli Nescafe döküldü. Hemen bilgisayarın fişini çektim, bilgisayarı kapattım ve ters çevirdim en azından büyük kısmını akıtmayı başardım. USB girişlerine takılı olan aygıt ve ekipmanları USB girişlerinden çıkarttım ve gece kurumaya ters v şeklinde bıraktım. Sabah olduğunda Monster ile görüştüm ve teknik servise getirmemi önerdiler, ben normalde İzmir'de yaşayan birisiyim fakat pazartesi günü tatil için 1 haftalığına Antalya'ya geldim ve burada Monster şubesi yok fakat İzmir'de mevcut. Haftaya pazartesi günü çıkışımı yapacağım ve İzmir'e döneceğim bu yaklaşık 4 5 gün süre zarfında laptopun içindeki kahve daha fazla durmasından dolayı herhangi bir zarar veya fazladan parça kaybına yol açar mı? Kargo ile monstera gönderebilirim fakat kargo şirketlerine güvenemiyorum bilgisayara zarar gelmesinden korkuyorum. Daha önce bu olayı deneyimlemiş bilgili kişilerden daha fazla yapmam gerekenler hakkında tavsiye verebilecekler varsa sevinirim. Aynı zamanda sorumuda cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu olayı bende yaşadım fakat Monster notebook ile fakat Tulpar versiyonu ile değil. Semruk versiyonu ile yaşamıştım benim de MonsterNotebookumun üstüne Nescafe döküldü. Bilgisayarı hemen kapattım ve teknik servisi aradım. Kargoya vermemi istediler kargoya verildikten sonra 20 gün sonra tekrar elime ulaştı yenilenmiş haliyle bir sorun olmaz güvenebilirsiniz.

Konuyla alakasız olacak ama çok mu kalın almayacağım sadece çok merak ediyordum.
Ve bence kargoyla gönderin.

Kanka bence bayağı sar bende 2 gün önce Ankara'da Monster'im teknik servise goturdum 1 hafta ince aldığım PC 89 dereceyi gördüğünden dolayı adamlar balonlu poşetler varya hani basınca pıt pıt edenler onlara sarıp geri yollamışlar ve bayağı güvenli kutuda idi adamlar bayağı zarar görmesin die sarmışlar sen eğer güzel çene teslim edersem bisi olmaz tahminimce bir de kargona (kırılabilir malzeme var diye yapıştır) ya da kuran-i kerim var die yapıştır kankam daha dikkatli olurlar.

Konuyla alakasız olacak ama çok mu kalın almayacağım sadece çok merak ediyordum.
Ve bence kargoyla gönderin.

Açıkçası oyun bilgisayarı olduğu için kasa kısmı çok olmasa da biraz kalın fakat monitörü çok ince, ayrıca biraz ağır. Sizin için 2 adet görsel yükledim umarım yardımcı olur.

Dosya Ekleri

• 7CC8853A-160B-4007-8EC6-B5502DEA9F8F.jpeg
    179,7 KB · Görüntüleme: 105
  • 7BD10923-44DB-4125-A437-603E902845F2.jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 110
Açıkçası oyun bilgisayarı olduğu için kasa kısmı çok olmasa da biraz kalın fakat monitörü çok ince, ayrıca biraz ağır. Sizin için 2 adet görsel yükledim umarım yardımcı olur.
Teşekkür ederim hocam geçmiş olsun bu arada siz bence kargo ile yollayın monster teknik servisi gerçekten iyi çalışıyor(gözumle görmedim ama yorumlardan bahsediyorum) hallederler sorununuzu.

Peki sizden herhangi bir parça değişimi için ekstra para talep ettiler mi?

Durum nedir ustam benimde başıma geldi Nescafe döküldü çok gerginim PC çalışır durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…