Dün gece Monster Tulpar T7 20.1 modelli laptopuma şekerli Nescafe döküldü. Hemen bilgisayarın fişini çektim, bilgisayarı kapattım ve ters çevirdim en azından büyük kısmını akıtmayı başardım. USB girişlerine takılı olan aygıt ve ekipmanları USB girişlerinden çıkarttım ve gece kurumaya ters v şeklinde bıraktım. Sabah olduğunda Monster ile görüştüm ve teknik servise getirmemi önerdiler, ben normalde İzmir'de yaşayan birisiyim fakat pazartesi günü tatil için 1 haftalığına Antalya'ya geldim ve burada Monster şubesi yok fakat İzmir'de mevcut. Haftaya pazartesi günü çıkışımı yapacağım ve İzmir'e döneceğim bu yaklaşık 4 5 gün süre zarfında laptopun içindeki kahve daha fazla durmasından dolayı herhangi bir zarar veya fazladan parça kaybına yol açar mı? Kargo ile monstera gönderebilirim fakat kargo şirketlerine güvenemiyorum bilgisayara zarar gelmesinden korkuyorum. Daha önce bu olayı deneyimlemiş bilgili kişilerden daha fazla yapmam gerekenler hakkında tavsiye verebilecekler varsa sevinirim. Aynı zamanda sorumuda cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.