Monster Tulpar T7 25.1.1 servisten gelmesine rağmen devam eden sıkıntılar

Hocam sizin çok fazla şansızlık olmuş teknoloji biraz da şans işi şikayet vara yazdıysanız ararlar 1-2 gün bekleyin. Değişim olursa değiştirin olmazsa iade edip üstüne bir miktar daha ekleyip yeni bir model alın derim.

Yine söylüyorum marka değil model önemlidir.
Burada sorun cihazın geneli değil, direkt panel. Her model numarasında farklı panel kullanmıyorlardır, küçük bir şirket maliyetini düşürmek için toptan yüksek miktarlarda aynı panelleri alır. 1080P 15.6" 144 Hz olan 2 panelinde, 2K 165 Hz olan 1 panelinde leke/ölü piksel sorununa denk geldim.

O zaman komple bu panelleri kullanan modelleri almayın demek lazım, geçmiş olsun Tulpar ve Abra serileri komple riskli demektir. O yüzden ısrarla söylüyorum mümkünse mağazada görerek alın, sonra iade/değişim için vakit kaybetmeyin diye.

Son düzenleme:
Şikayetvar'a yazmamla hemen ertesi gün arandım. Yarım saat kadar konuşarak şikayetimi ve sorunları anlattım. Çözüm için süreci planladık umarım 5.kez ve son kez vereceğim bilgisayarı.

Özellikle önceliklendirip her aşamada takipçisi olacaklarını söylediler.
Şikayetvar'a yazmama müteakip ulaşmışlardı. 5. kez servise teslim etmiştim. Değişim talebim onaylanmış ve şuan yeni stok beklendiği söylendi. Umarım yeni cihazda da sorun yaşamam.

Son düzenleme:
Stok ne zaman gelecekmiş hocam ?

Bilgi vermediler. Benimle konuşan personele sordum ama bilmediğini söyledi.

Dostum problem çözüldümü 5. kere vereceğim demişsin en son bende aynı modelden alacağım o yüzden görünce merak ettim ne yaptın ne ettin.

Merhaba arkadaşlar,

Cihaz değişimi yapıldı. Fakat yine ölü piksel var. Cihazı teslim aldığımda kasanın arkasını tam kapatmamışlardı içi görünüyordu, ben kapattım. Laptop düz zeminde stabil durmuyor, sağ alt köşesi az havada ve üzerine elimi koyunca tık diye yere yapışıyor. Standart kullanımda çok gözüme batıyor. Touch pad'i de keza aynı şekilde, üzerime parmağımı koyduğumda sanki sürtünüyormuş gibi ses çıkarıyor.

Henüz performans testlerini yapmadım ama denediğim oyunlarda bir önceki cihaza göre ciddi performans farkları mevcut.

Monster gibi bir markadan bunları beklemezdim. Teknik eleman diye koydukları çalışanlar belli ki ya iş bilmiyor yada böyle yapmaları dikte ediliyor. Açıkça paramızla rezil olduk ve neden teknolojik ürünlerde yerliyi tercih etmememiz gerektiğini tekrar gördük.

Hakkımı arayacağım için bundan sonrası mahkeme süreci olacak ve pek bilgi paylaşamayacağım. İyi akşamlar dilerim.

Hocam çok geçmiş olsun ya monstera bir şey demekten yoruldum o paraya Acer espire 7 alsan daha hayırlı olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…