Monster Tulpar T7 V.19.4 İncelemesi

Dosya Ekleri

• 570B0B43-5652-4824-B098-8C9DE46AC50D.jpeg
    254,8 KB · Görüntüleme: 71

hocam daha az bu göründüğü gibi değil ama beyaz ışık görünüyor takıntı oldu

hocam daha az bu göründüğü gibi değil ama beyaz ışık görünüyor takıntı oldu
Benim laptopumda sadece sağ alt tarafta küçük bir sızma var.
Bu arada RTX2070 li modelini kullanıyorum ben ekran kartı altında soğutma varken 80 derece civarında, soğutucu yokken ise 86 derece civarlarında geziyor. Sizce normal mi bu?

Bu laptoptan sipariş verdim. Ekranı mat led ekran yazıyor. IPS ile farkı nedir deneyimlerinize göre? Bir de hangi sorunlarla karşılaştınız şu an anlatabilirseniz çok sevinirim.

Bu laptoptan sipariş verdim. Ekranı mat led ekran yazıyor. IPS ile farkı nedir deneyimlerinize göre? Bir de hangi sorunlarla karşılaştınız şu an anlatabilirseniz çok sevinirim.
Benim alalı iki gün kadar oldu. Aldığım mağazada satış temsilciler ile fiyat, performans ve ileriye dönük seçimlerimizi yaparak aldık. Ortalama 2 saat teslim süreci oldu. Kapalı kutu cihazı teslim aldım. Evde kurulum yaptım. Ben memnunum. Ekran anlamında sorduğunuz sorunun cevabını bilemiyorum. Sadece parlak ve net ekrana sahip. 144 HZ yenileme hızı var. Benim tek sorun alt tarafa doğru çok azıcık bi ışık parlaması mevcut.

Bunu çözdürebilmek güzen en azından. Muhtemelen bende de çıkacak o sorun ama yurtdışında olucam. 90 dereceleri görüyor mu yüksek performans oyun oynarken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…