Dostum monster ekibine az önce mesaj attım 1 saate falan geri dönüş yaparlar eğer konu ile alakalı bir şey yazarlar sa sana yazarım yazmazlarsa sana yazamam anlarsın zaten.
Vallaha o konuda bilgim yok, önceki bikgisayarımda gt740 vardı performansı nasıl değişiklik gösterir bilmiyorum. Eğer prize takılı ise işlemciyle çalışıp üstün bir performans sergiliyor ha derseniz ki pilde nasıl sadece word veya alt sınıf laptop gibi kullanırsınız sebebi ise tam performans vermemesi. Tabi bu demek değil photoshop vs kullanamazsınız, oyun manasında alt düzey oluyor misal CS:GO'da 30 fps sabitleniyor ama adobe gibi programları gene rahat kullanabiliyorsunuz. Bana daha detaylı Q olayını nasıl anlarım yazarsanız memnuniyetle size yardımcı olmaya çalışırım sonuçta az buz bir miktar ücret ödemeyeceksiniz...
Kesinlikle 15.6 inç almayın, kesinlikle. Ben Monster'ın mağazasına gidip gördüm ve cidden 15.6 ile 17.3 arasında fark var. Alacak arkadaşımız büyük ihtimal oyun veya grafik için alıcak bundan dolayı ekran boyutu büyük önem taşıyor.
Max-Q dizüstü bilgisayarlarda undervolting yapılmış GPU kullanılmasına sebep olur.
Max-Q undervolted GPU demek değildir, Max-Q gereği bu oluşur yani bir nevi sonuçtur.
Max-Q daha ince laptopları hedefler.
Nasıl yaptığını ilk linkten öğrenebilirsin.
Haklısınız, peki o kasayı ve monitörü iş yerinize, tatile falan götürüp getirebilir misiniz rahatça? Laptop konularında, sistem toplama karşılaştırması yapılmamalı çünkü laptop alanlar taşınabilirliği için alıyor. Yanlış anlamayın, sadece bu tarz konularda "şöyle sistem toplanır" gibi ifadeler alıcının kafasını karıştırıyor, daha 1 hafta önce laptop aldım ve konu açtığımda sistem toplanır yazısı yazanlar oldu, sırf bundan dolayı 1-2 hafta gibi süre düşünmek zorunda ve arada kaldım.