İşlemi yapmadan önce ekran görüntüsünü şöyle bırakayım.
Hocam tekrar mavi ekran hatası aldım dediğiniz gibi olay günlüğüne baktım ve bunlar yazıyor:
59 C9 bb 26 9b dd 02 df 0C 5D E1 e7 91 95 C8 29 05 4A 43 23 Parmak İzine sahip Local System Sertifikasının süresi dolmak üzere veya doldu.
| |
| | | [ Name] | Microsoft-Windows-CertificateServicesClient-AutoEnrollment |
| | | [ Guid] | {F0DB7EF8-B6F3-4005-9937-FEB77B9E1B43} |
| | | [ EventSourceName] | AutoEnrollment |
|
| |
| | | [ SystemTime] | 2023-09-23T13:03:36.9279655Z |
|
| | ObjId | 59 c9 bb 26 9b dd 02 df 0c 5d e1 e7 91 95 c8 29 05 4a 43 23 |
İkinci uyarı da şöyle:
LocalSystem hesabını kullanmak için root\Intel_ME Windows Yönetim Araçları ad alanında IntelMEProv sağlayıcısı kaydettirildi. Bu hesap yetkilendirildi ve sağlayıcı kullanıcı isteklerinin özelliklerini doğru almazsa güvenlik ihlaline neden olabilir?
LocalSystem hesabını kullanmak için root\Intel_ME Windows Yönetim Araçları ad alanında IntelMEProv sağlayıcısı kaydettirildi. Bu hesap yetkilendirildi ve sağlayıcı kullanıcı isteklerinin özelliklerini doğru almazsa güvenlik ihlaline neden olabilir?
0 grubundaki 3 işlemcisinin hızı sistem üretici yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 12 saniyedir bu azaltılmış performans durumunda.
0 grubundaki 6 işlemcisinin hızı sistem üretici yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 12 saniyedir bu azaltılmış performans durumunda.
0 grubundaki 7 işlemcisinin hızı sistem üretici yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 12 saniyedir bu azaltılmış performans durumunda.
LSA paketi beklendiği gibi imzalanmadı. Bu, Credential Guard.
PackageName: MSV1_0 ile beklenmeyen davranışlara neden olabilir?
Hocam o kadar çok işlem olmuş ki bu süreçte 28 bin küsur olay var normal midir bu? Birçok bilginin yanında uyarı ve hata adı altında başlıklar var bir kısmını buraya yazdım.