Monster Tulpar T7 v19.4 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Maalesef hocam kesin bir şey söylemiyorum şu şu'dur diye. Elimde analiz yapacak bir dosya yok maalesef.

Teşekkürler ilginiz için 🙏 Minidump oluşmamasının sebebi nedir sizce? Hata verdiğinde %0 ilerlemiyor kalıyor öyle açtığımda da tekrardan PC'yi BIOS'a atıyor. Düzgün bir şekilde açıldığı da oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ilginiz için 🙏 Minidump oluşmamasının sebebi nedir sizce? Hata verdiğinde %0 ilerlemiyor kalıyor öyle açtığımda da tekrardan PC'yi BIOS'a atıyor. Düzgün bir şekilde açıldığı da oluyor.

Döküm dosyası oluşturması, döküm oluşturmasındaki bir hata nedeniyle başarısız oldu. Yabancı forumlarda bu sorunla ilgili biraz gezindim, genelde disk hatası ilişkili olabileceğini söylemişler. Kesin bir şey değil bu tabii ki.

''Disk errors are also a possibility. Run chkdsk and check the SMART info of the system disk.''

Son olarak attığın mavi ekran fotoğrafında aldığın hata unexpected_store_exception olarak gözüküyor.

Biraz bakındım bir kişinin sorunu şöyle çözdüğünü gördüm :

I had the BSOD once again after maybe two to three months and I was done with it, so I bought myself a nice new m.2 SSD and I threw the HDD out. Never had any problems again.

Disk ile ilişkili olabilir. Monster ile iletişime geçmelisin bundan sonrasında.

Döküm dosyası oluşturması, döküm oluşturmasındaki bir hata nedeniyle başarısız oldu. Yabancı forumlarda bu sorunla ilgili biraz gezindim, genelde disk hatası ilişkili olabileceğini söylemişler. Kesin bir şey değil bu tabii ki.

"Disk errors are also a possibility. Run chkdsk and check the Smart info of the System disk."

Son olarak attığın mavi ekran fotoğrafında aldığın hata UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION olarak gözüküyor.

Biraz bakındım bir kişinin sorunu şöyle çözdüğünü gördüm:

I had the BSOD once again after maybe two to three months and I was done with it, so I bought myself a nice new m.2 SSD and I threw the HDD out. Never had any problems again.

Sağ olun hocam.

"Disk errors are also a possibility. Run chkdsk and check the Smart info of the System disk."

Son olarak attığın mavi ekran fotoğrafında aldığın hata UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION olarak gözüküyor.

Biraz bakındım bir kişinin sorunu şöyle çözdüğünü gördüm:

Teşekkürler, ben de artık servise götürmeyi düşünüyorum. Eyvallah 👋

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun tekrardan.
Hocam merhaba, bilgisayarı açtığımda aşağıdaki görseldeki uyarıları aldım. Sizce sorunun kaynağı bu olabilir mi?
Ne yapılabilir?

20230925_182124.jpg

Dosya Ekleri

• 20230925_180541.jpg
    20230925_180541.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20230925_180401.jpg
    20230925_180401.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 20230925_180347.jpg
    20230925_180347.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hocam merhaba, bilgisayarı açtığımda aşağıdaki görseldeki uyarıları aldım. Sizce sorunun kaynağı bu olabilir mi?
Ne yapılabilir?

Eki Görüntüle 1956759
Tencent games mavi ekrana sebep olabilir ama dosyana göre konuşmadığım için bilemiyorum. Güncelle tabii ki. Sil-yükle yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı