Arkadaşlar merhaba, dün gece ve bugün bilgisayarımda 2 kere mavi ekran hatası aldım. Sorunu anlayamadım. Dün gece olan hatanın dump dosyası oluşmuş ama bugünkü oluşmamış. Hata neden kaynaklı yardımcı olabilir misiniz? Dump dosyasını WeTransfer'e yükledim. 091723-13437-01.dmp
Herkese teşekkür ederim.
Bir problem yok. Yalnız HDD 176 derecede çalışıyor, bence götürüp Monster servise verin temizlik yapsınlar. Ayrıca bir baksınlar diske. Olay raporlarını da at ek olarak. Bugünlük seni darladım ama olsun o kadar
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Hocam estağfurullah asıl sen kusura bakma uğraştırıyorum seni. Olay Günlüğü.evtx olay günlüğü burada, bios nasıl güncellenecek hiç bilmiyorum yarın monster'a götüreyim gerçekten baksınlar 176 ne
Edit: hocam crystal disk'te bayağı düşük görünüyor ısı aslında 176 hatalı olmasın
Hocam estağfurullah asıl sen kusura bakma uğraştırıyorum seni. Olay Günlüğü.evtx olay günlüğü burada, BIOS nasıl güncellenecek hiç bilmiyorum yarın Monster'a götüreyim gerçekten baksınlar 176 ne
Edit: Hocam Crystal Disk'te bayağı düşük görünüyor ısı aslında 176 hatalı olmasın
İkisi farklı olaylar, mavi ekrandaki sorun diskle alakalı diyor, HDD çok sıcak çalışıyor. Normalde bir disk bu kadar sıcak çalışıyorsa HDD'ler için konuşuyorum bad sector olma ihtimali oluyor.
BIOS güncellemesi genel olarak işe yarayabilir ama kesinliği konusunda konuşamam. Servise götür ve durumdan tekrar haberdar et.
İkisi farklı olaylar, mavi ekrandaki sorun diskle alakalı diyor, HDD çok sıcak çalışıyor. Normalde bir disk bu kadar sıcak çalışıyorsa HDD'ler için konuşuyorum bad sector olma ihtimali oluyor.
BIOS güncellemesi genel olarak işe yarayabilir ama kesinliği konusunda konuşamam. Servise götür ve durumdan tekrar haberdar et.
Hocam 3-4 ay sorun olmadı servis sonrası sonra bir daha oldu aynı hata yine servise götürdüm ssd değişti geçen gün, windows 10'a geçtim. Sanırım sorun düzeldi ama bugün yine bir mavi ekran vermiş olabilir, bilgisayara bakmadığım bir zamanda. Sanırım windows update hatası çünkü mavi ekran sonrası hep windows update klasörü oluşuyor. Sizde de oluşuyor mu?
Hocam 3-4 ay sorun olmadı servis sonrası sonra bir daha oldu aynı hata yine servise götürdüm ssd değişti geçen gün, windows 10'a geçtim. Sanırım sorun düzeldi ama bugün yine bir mavi ekran vermiş olabilir, bilgisayara bakmadığım bir zamanda. Sanırım windows update hatası çünkü mavi ekran sonrası hep windows update klasörü oluşuyor. Sizde de oluşuyor mu?
Sizinle aynı hatayı mı alıyorum bilmiyorum. Benim bilgisayar garanti dışı olduğu için sizin gibi tamir odaklı müdahale etmiyorlar. Yaklaşık 1 haftadır tam odak sorunu araştırıyorum. Günde en az 3 ile 4 defa mavi ekran hatası alıyorum malesef.