MONSTER TULPAR T7 V2.3.1 Laptop Overclock

Cihaza 3600 TL verip Crysis 3'ü korsan oynuyorsan bu yüzden FPS sorunu yaşıyor olabilirsin. Oyun güncel ve orijinal olursa daha yüksek FPS alabilirsin. Güncel olması en önemli etken burada.

Bir de cihazın prize takılı olması şart oyun oynarken.

Laptop işlemcisini overclock edemezsin.
 
Teşekkürler Recep Bey. Oyun korsan değil. Ben pek anlamıyorum öğrenmeye çekışıyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biri yardım edebilir mi lütfen? Hala düşük fps alıyorum.18-19 üstüne çıkmıyor. Ekran kartı driverım güncel. Lütfen biri yardım etsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monsterı ara sor neden oluyor diye, sen o laptoptada böyle sorun yaşarsan bize Allah kolaylık versin :D Test videoları vardır monsterın yaptıkları, o videolara bak adamlar hangi özellikleri kısmış, hangilerini arttırmış.
 
Sadece Crysis 3'de değil Assassin's Creed Liberations'da da kastı. Kasmadığı tek oyun League of Legends. Eğer çözemezsem Monsterı arayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ben yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Bilgisayarcıya vermiştim format atması için windows 7 atmış. Şu anda 8 attım kendim. Win7 olmasıyla alakalı olabilir mi? Çünkü alırken bana 8 uyumlu olduğu söylendi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı