Monster Tulpar T7 v20.4 vs HP Victus DN16-D1011NT

rkn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Mühendislik çizim programları ve bazen oyun için bilgisayar arayışındayım. Ekran kartında ileride sorun yaşamamak için 6 GB RTX 3060 modellerine bakıyorum daha üstüne bütçem uygun değil zaten. HP 24 bin Monster 25 bin şu an.
HP de 12. nesil i5 var, RAM'leri DDR5, ikinci SSD slotu yok, ekran boyutu 16.1 inç gibi bir ara ölçü.
Monster'da 11. nesil i7 var, RAM'leri DDR4, ekran boyutu 17.3 inç ki bu beni ekstra cezbediyor. Bir de çanta ekstrası ile fiyat daha da yaklaşıyor aslında.
Bunlar dışında hangi özelliklere dikkat etmeliyim hangisini tercih etmeliyim beni aydınlatırsanız sevinirim.
Linklerini ekliyorum ikisinin de.

Merhaba. Mühendislik çizim programları ve bazen oyun için bilgisayar arayışındayım. Ekran kartında ileride sorun yaşamamak için 6 GB RTX 3060 modellerine bakıyorum daha üstüne bütçem uygun değil zaten. HP 24 bin Monster 25 bin şu an.
HP de 12. nesil i5 var, RAM'leri DDR5, ikinci SSD slotu yok, ekran boyutu 16.1 inç gibi bir ara ölçü.
Monster'da 11. nesil i7 var, RAM'leri DDR4, ekran boyutu 17.3 inç ki bu beni ekstra cezbediyor. Bir de çanta ekstrası ile fiyat daha da yaklaşıyor aslında.
Bunlar dışında hangi özelliklere dikkat etmeliyim hangisini tercih etmeliyim beni aydınlatırsanız sevinirim.

Acer Nitro 5 AN517-41 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QAREY.001 - PttAVM.com bu ikisinden de daha iyi.

nitro serisindeki soğutma monster tulpara göre çok daha iyi ve arada 500tl fark var bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Acer Nitro 5 AN517-41 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QAREY.001 - PttAVM.com bu ikisinden de daha iyi.

nitro serisindeki soğutma monster tulpara göre çok daha iyi ve arada 500tl fark var bilginiz
Çok anlamıyorum bu işlerden ama benchmark sonuçlara göre intel daha başarılı gibi duruyor bu zamana kadar da hep intel kullandığım için amd ye karşı biraz ön yargım var sanırım. Acerın önceden arkadaşlarımda gördüğüm kalitesi pek iyi değildi servis özellikle sıkıntılıydı vs bu seri daha iyi midir bilmiyorum tabi ki. Tavsiye için teşekkürler ayrıca.

HP bence daha güzel, fakat ekranı biraz küçük ama işlemci açısından daha iyi ben olsam HP'yi alırdım.

Çok anlamıyorum bu işlerden ama benchmark sonuçlara göre intel daha başarılı gibi duruyor bu zamana kadar da hep intel kullandığım için amd ye karşı biraz ön yargım var sanırım. Acerın önceden arkadaşlarımda gördüğüm kalitesi pek iyi değildi servis özellikle sıkıntılıydı vs bu seri daha iyi midir bilmiyorum tabi ki. Tavsiye için teşekkürler ayrıca.
Hocam ben de muhtemelen tulpar t7 v20.4 alacağım çok cezbediyor beni 17.3 ekran hoparlör biraz kısık sesmiş o da kulaklıkla halledilir… HP kronik sorunlu diye biliyorum menteşe sorunları mı neyi varmış pazartesi tulpar sipariş edeceğim

Hocam ben de muhtemelen Tulpar T7 v20.4 alacağım çok cezbediyor beni 17.3 ekran hoparlör biraz kısık sesmiş o da kulaklıkla halledilir… HP kronik sorunlu diye biliyorum menteşe sorunları mı neyi varmış pazartesi Tulpar sipariş edeceğim.

HP-Acer-Lenovo-Casper önermem. Monster Dell ASUS MSI harici bakma. Monster Tulpar Dell Alienware ASUS ROG ms lp serisi.

Nitro kullanmış biri olarak pişmanlık yaşattı. Tulpar 65-75 dereceyi geçmiyor Nitro 80-92 dereceleri kronik olarak gorebilmekte.
hmm çok garip ama attığınız iki laptop dan birini tercih edecekseniz hp derim. sebepsiz hp aşığıyım adamlar çok iyi F/P ürünler yapıyorlar ve tasarladıkları yeni kasalar aşırı iyi soğutuyor. 6Bin tl ye bu yaz aldığım hp pavalion gaming laptop gta5 olası en yüksek ayarlarda 60fps 65Derece de oynatıyor.. Açmadığı oyun yok. Forza horizon 5 de garip şekilde en yüksek ayarlarda 50+Fps oynatıyor sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor çok güzel yeni kasaları.

Herkesin tavsiyesi farklı olunca daha da kafam karıştı 😄 çok büyük ve net farklar yok o zaman yazılanlardan anladığım kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı