Monster Tulpar T7 v20.4 vs HP Victus DN16-D1011NT

Herkesin tavsiyesi farklı olunca daha da kafam karıştı 😄 çok büyük ve net farklar yok o zaman yazılanlardan anladığım kadarıyla.

Var aslında, Atilan Nitro Max Q ve muxsuz model ve alınması mantıklı değil. Tulpar ile Victus arasinda ise Victus 100W MUX yok, Tulpar 130W MUX var fakat Victus'un işlemcisi biraz daha iyi. Ben Tulpar'i tercih ederdim genel farklar bunlar.

Victusu tercih et ssd 2 katı daha performanslı işlemci daha yeni soğutması daha iyi ve hiç ses çıkartmıyor gibi monster çok ses çıkartıyor fanı.

Var aslında, atilan Nitro Max Q ve muxsuz model ve alınması mantıklı değil. Tulpar ile Victus arasinda ise Victus 100W MUX yok, Tulpar 130W MUX var fakat Victus'un işlemcisi biraz daha iyi. Ben Tulpar'i tercih ederdim genel farklar bunlar.

MUX candır Tulpar tangfong kasa candır her türlü Monster.

inan bana şuan aynı ikilemdeyim ve hala çözüme kavuşamadım , performans olarak monsterin daha iyi olduğu aşikar ama arada da 5 k bir fark var . yalnız şu victus dedikleri kadar problemli mi merak ediyorum kasa muazzam şık ama aşikar bir şey daha var ortada o da özelliklerden bir nebze kıstıkları, hp victus 16 şikayetvar yazdım saçma sapan sorunlar çıkıyor cihaza dair. sonuca ikimizin de hızlıca varması gerekiyor zira ürünler bitecek gibi :)

inan bana şuan aynı ikilemdeyim ve hala çözüme kavuşamadım , performans olarak monsterin daha iyi olduğu aşikar ama arada da 5 k bir fark var . yalnız şu victus dedikleri kadar problemli mi merak ediyorum kasa muazzam şık ama aşikar bir şey daha var ortada o da özelliklerden bir nebze kıstıkları, hp victus 16 şikayetvar yazdım saçma sapan sorunlar çıkıyor cihaza dair. sonuca ikimizin de hızlıca varması gerekiyor zira ürünler bitecek gibi :)
Problemi felan yok bir laptopun kapağı sallanıyor açınca çok sık aç kapat yapmıyorsan kapağı sıkıntı değil monsterden uzak dur.

Attığım iki pc arasında bin tl fark var farklı modellere bakıyor olabilirsiniz. Çanta ve ömür boyu ücretsiz bakım avantajınıda düşününce çokta bir fiyat farkı yok diyebilirim. Bir kaç gündür takip ediyorum monster çok daha hızlı gidiyor daha çok tercih ediliyor demektir sanırım bu. Ofisimde çizimlerde kullanacağım için 17.3 inç avantaj benim için. Muxta varmış oda bir avantaj. Hp de ddr 5 ram var işlemci i5 ama bir nesil daha yeni aradaki performans farkını ben anlamam diye düşünüyorum. Ayrıca hp nin bazı driverlarının yüklenmesinde sorun yaşadığını söyleyen çok yorum gördüm. Monsterın tulpar serisini genelde daha çok tavsiye ediyorlar ona daha yakınım sanırım.

Attığım iki pc arasında bin tl fark var farklı modellere bakıyor olabilirsiniz. Çanta ve ömür boyu ücretsiz bakım avantajınıda düşününce çokta bir fiyat farkı yok diyebilirim. Bir kaç gündür takip ediyorum monster çok daha hızlı gidiyor daha çok tercih ediliyor demektir sanırım bu. Ofisimde çizimlerde kullanacağım için 17.3 inç avantaj benim için. Muxta varmış oda bir avantaj. Hp de ddr 5 ram var işlemci i5 ama bir nesil daha yeni aradaki performans farkını ben anlamam diye düşünüyorum. Ayrıca hp nin bazı driverlarının yüklenmesinde sorun yaşadığını söyleyen çok yorum gördüm. Monsterın tulpar serisini genelde daha çok tavsiye ediyorlar ona daha yakınım sanırım.
Hocam o zaman modeli araştırın sorunlu olup olmaması önemli bende 20.3 var sorunlu şahsen boşta fan çalışması gpu tam gücünü kullanmaması gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı