- Makaleler
- 9
20.4 de sorun yok şu an bilinen.
20.4 de sorun yok şu an bilinen.
En son tükürürüm neticesine deyip M.2 çipli bir MacBook alıp piyasadan çekileceğim diye korkuyorum![]()
işin üzücü tarafı da şu ben hiç oyun oynamam biliyor musun olur da bir gün oynarım diye rtx 3060 bakıyorum ya huOyun oynamazsın![]()
İşin üzücü tarafı da şu ben hiç oyun oynamam biliyor musun olur da bir gün oynarım diye RTX 3060 bakıyorum ya hu![]()
Amd kullanmadım hiç o yüzden pek düşünmüyorum. Birde 8 gb ram yetersiz gelir attığınız modelde bence yükseltmek lazım onun maliyetinide düşünün. Servise yaptırılmazsa bu işlem garantiyi bozar mı vs bakın isterseniz. Onun dışında daha uygun fiyatlı olsun derseniz iyi bir model gibi.
benim bahsettiğim model bu kıynetli hocam , evet zannımca farklı modeller
Baya az kaldı stok ben aldım pazartesiyi beklerim diyordum ama kalmayacak gibi çok hızlı tükeniyor alacaksanız acele etmenizi tavsiye ederimişin üzücü tarafı da şu ben hiç oyun oynamam biliyor musun olur da bir gün oynarım diye rtx 3060 bakıyorum ya hu![]()
Burada da konu açınca gören aldı mı anlamadım ki acayip hızlı azaldı stok, 1 saat içinde 18 den 8 e düşünce hemen aldım bendeşaka gibi , sepette bi baktım ürün yok , alamadım ya la ahahahhaha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.