Monster Tulpar T7 v20.4 yapılandırılabilir ekran kartı güç ayarına tıklanmıyor

Epoch.7

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Samsung
Ekran kartı
Rtx 3060
İşlemci
i7 11800h
Arkadaşlar merhaba. Monster kontrol merkezinde akıllı güç kontrolünde yapılandırılabilir ekran kartı güç ayarı tikine tıklayamıyorum.
Hocam yapılandırabilir tikini açtığımda Dynamic Boost etkinleştiri açamıyorum Dynamic Boost etkinleştirdiğimde ise yapılandırabilir ekran kartı güç ayarını açamıyorum sorun nedir acaba? Bir diğer husus ise Monster kontrol merkezinde ekran kartı %60 kullanılırken veya başka bir değerde görev yöneticiside %0 olarak gözüküyor sıcaklık değerleri aynı lakin. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Bir diğer husus ise pbug de düşük ve Ultra ayarlarda maksimum 110ila 130 arası görmek diğer oyunlarda böyle bir sorun yok. İlgi ve alaka için teşekkürler (Tulpar T7 v20.4)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2022-06-11 103016.png
Ekran görüntüsü 2022-06-11 102945.png

Burda ki gibi bir menüye sahip iseniz ve üstteki kısım neden sıcaklık hariç hatalı diyor iseniz şöyle söyleyebilirim: Siz oyun esnasında iken kontrol merkezine geçiş yaptığınızda kullanım direkt düşer en iyi takibi oyun içinde iken yapmanızı tavsiye ediyorum (win+G den performans takibini açın). Eğer bilgisayarınızda overlock yapmak istiyorsanız Dynamic Bost yerine MSI Afterburner kullanın max 10 fps e kadar fark edecektir fakat Pubg sürekli crash verebilir. Ayrıca bu Pubg için genel bir sorun bende yaşamaktayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı