Monster Tulpar T7 V20.5 laptop 26.500TL'ye alınır mı?

Parzival

Kilopat
Katılım
13 Eylül 2016
Mesajlar
625
Çözümler
5
Yer
Krypton
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Köle
Diğer sitelerde 800 TL daha pahalıya satılıyor ben almayı düşünüyorum. Bunu mu önerirsiniz yoksa DDR5 RAM'li Victus mu?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an anladığım kadarı ile 28-32k bandında herkes 2 model arasında Asus g15 ve Monster Tulpar. Kağıt üzerinde tulpar çok iyi ama asusun kalitesi de tartışılmaz olmuş ben de almak üzereyim foruma çok sık giriyorum bu aralar ve hep aynı tartışma :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 24K'lık Victusla bunun arasında kaldım. İşlemcileri farklı birisi i5 12. nesil öteki i7. Arasında 2.500TL fiyat farkı var. Eğer bu model DDR5 olsaydı hemen almıştım ama değil ondan biraz şüpheleniyorum. Halbuki bu modelin ekran kartı Victus'tan güçlü. Dün de başka bir konuda tartıştım ettim ama işin içinden çıkamadım. Bunu tercih etme sebebim ise 17.3" oluşu ve MUX Switch desteklemesi. Ne yapsam?
 
Ben senn yerinde olsaydın Monsterı alırdım açıkcası. Ben asusun g513leri aşırı övüldüğü için kafam karıştı. Ekranı falan %99 srgb değeri veriyor bu monsterda %78 miydi neydi. Ama senn durumunda ben alırdım monsterı arada kalacağım model belki acerın yeni nitroları olurdu



ama bu modelde 15.6" sen 17.3 arıyorsan zaten monster alıcan sanki. Bu arada Muxun videoda testlerine bakarsan 10 15 fps farkettiği videolar var ne kadar gerçekci bilmiyorum ama belli ki çok önemli eğer 1 monitöre bağlamıyacaksan
 
Ben de Tulpar ile ilgili (yeni kasa, yeni model) pek çok şikayet okudum diğer başka forumlarda. Yurt dışından (Avrupa) getirteyim bir şey diye düşündüm ama orada da garanti sıkıntı.
 
Ben de Tulpar ile ilgili (yeni kasa, yeni model) pek çok şikayet okudum diğer başka forumlarda. Yurt dışından (Avrupa) getirteyim bir şey diye düşündüm ama orada da garanti sıkıntı.

Ne gibi şikayetler.
 
Monster markası hakkında yorumlar o kadar karışık ve temelsiz ki twitter bile yanında anayasa mahkemesi. İnsanlar yorum yapıyor çok önemli ama hangi kasa hangi versiyonu kullandığını yazmıyor. 17.3" kullanıyor ama Abra örnek veriyorum gelip tulparmış gibi yorum yapıyor veya Antalyada Adanada ağustosda soğutucusuz kullanıyor çok ısınıyor diyor kardeşim yumurtayı dışarı koyunca pişiyor laptop tabii ki ısınır 5 saat oyun oynarsan. Benim de kafam çok karışık o konuda ama milletin anlattığı gibi de rezil olduğunu düşünmüyorum.
 
Ölü piksel, anakart sorunu, vızıltı sesi, yeterli FPS oyunlarda alamama (söz verilenden düşük FPS) vs. Vs.

Ha dersen hangi bilgisayarda yok dersen, çok haklısın, ondan dolayı hala alamadım.

Dediğin sorunlar hep Clevo kasalı modeller üzerine olan şikayetler yeni model hakkında olduğuna emin misin? Ölü piksel şans işidir, anakart sorunu Clevo kasalı modellerinde anakartlari zayif ama tongfanglarin son modellerinde öyle bir durum yok. Vızıltı dediğin coil whinedir muhtemelen, oda her laptopta bulunan bir şey zaten fazla olmadığı sürece bir kötü yanı da yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı