Monster Tulpar T7 v25.1 almak mantıklı mı?

Dostlar selam. Bu cihazı bekliyordum kaç gündür. Bildiğiniz üzere stoklarda yoktu. Ve ekim ayında gelecek diye yazmışlardı. Bugün sabah Trendyol'a yüklemişler ürünü. Hem de indirimli fiyatın da altında bir fiyata. Ben de hemen aldım. Aklıma takılan bir soru var bunu sormak istiyorum. Şimdi bu cihaz ellerinde yoktu normalde ama Trendyol'a yüklemişler. Sizce cihazın iade cihaz olma olasığı nedir? Bu biraz düşündürdü beni açıkçası. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba? Sonuçta adamlar iade cihaz alınca çöpe atmıyorlar. Ve bir de şunu sormak istiyorum: Kendi sitesinden alsam yükseltmelerle alacaktım. Trendyol'dan aldığım için kargoyu açmadan mağazaya götürürsem yükseltmeleri yapıyorlar yine değil mi?

@Radeon RX 5500M @DrOetker

Hocam bilgisayarı alınca eline ulaştığında ölü piksel testi ve ışık sızması testi yapıp sonuçları yazar mısın veya bir sorunu falan var mı diye.

Tabii ki yazarım. İnceleme kısmına ve bu konuya eklerim.

Aslında benim kuşkum Monster'ın sitesinde aldığımız zaman yükseltme yapabiliyoruz ama Trendyol'da öyle bir imkan yok laptop geldi gibi açmadan servise tekrar göndermek zorunda kalacağım SSD 1TB yapmak istiyorum çünkü bir sorun olur mu acaba kargoda falan.

Şimdi kendi sitelerinden servisle konuştum. Dedi ki: "iade gelen cihazlar kesinlike bizde kalmıyor. Üretim sürecine geri gönderilip sıfırlanıyor yani iade gelen bir cihazın tekrar satılması durumu söz konusu değil dedi."

Parça değişimi için de direkt mağazaya götürüp sitelerindeki gibi yükseltmeler yapılabiliyormuş. Sabah getirirseniz en geç öğlene cihazı alırsınız dedi. Bayağı rahatladım kendileriyle konuşunca :D Zaten gelince iade hakkım bitmeden her yerini güzelce incelerim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Cidden bayağı uyguna geldi.

Allah'tan zamanım var bunlar uğraşmak için. SSd markası sormadım çünkü zaten gelince SSD ve belki bir de RAM yükseltmek için götüreceğim. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam :) @Radeon RX 5500M @DrOetker
Bugün arayıp ben de konuşcam. Bana da iade ürün gibi geldi umarım öyle değildir fiyatı da iyi. Elinize geçince buraya yazarsanız sevinirim.

Dostlar selam. Bu cihazı bekliyordum kaç gündür. Bildiğiniz üzere stoklarda yoktu. Ve ekim ayında gelecek diye yazmışlardı. Bugün sabah Trendyol'a yüklemişler ürünü. Hem de indirimli fiyatın da altında bir fiyata. Ben de hemen aldım. Aklıma takılan bir soru var bunu sormak istiyorum. Şimdi bu cihaz ellerinde yoktu normalde ama Trendyol'a yüklemişler. Sizce cihazın iade cihaz olma olasığı nedir? Bu biraz düşündürdü beni açıkçası. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba? Sonuçta adamlar iade cihaz alınca çöpe atmıyorlar. Ve bir de şunu sormak istiyorum: Kendi sitesinden alsam yükseltmelerle alacaktım. Trendyol'dan aldığım için kargoyu açmadan mağazaya götürürsem yükseltmeleri yapıyorlar yine değil mi?

@Radeon RX 5500M @DrOetker
Hocam ben aldım memnun kaldım cihazda sadece küçük bir görsel sorunu vardı bu sebeble garantiye yolladım. Sonuçta 0 cihaz alıyoruz. En ufak çizik bile rahatsız ediyor. Bugün değişim konusunda yardımcı olacaklarını söylediler.

Kendi sitesinden aldım hocam. Ölü piksel yok, kasayı da inceledim hiçbir sorun yoktu. Işık sızması çok hafif var ama bildiğim kadarıyla bu panellerde bir seviyeye kadar normal ve zaten rahatsız edecek seviyede değil. Karanlık sahneleri bol olan oyunlar oynuyorum ve anlaşılmıyor. Zaten ölü piksel garantiler var, bu garanti sadece kendi sitelerindeki alımlarda mı geçerli ama onu bilmiyorum.

Kendi sitesinden aldım hocam. Ölü piksel yok, kasayı da inceledim hiçbir sorun yoktu. Işık sızması çok hafif var ama bildiğim kadarıyla bu panellerde bir seviyeye kadar normal ve zaten rahatsız edecek seviyede değil. Karanlık sahneleri bol olan oyunlar oynuyorum ve anlaşılmıyor. Zaten ölü piksel garantiler var, bu garanti sadece kendi sitelerindeki alımlarda mı geçerli ama onu bilmiyorum.
Hocam merhaba taşınabilirlik açısından nasıl böyle istediğin yere rahat taşınabilir mi? Bir de batarya süresi nasıldır dışarda 1 günü götürür mü ?

Monster notebooku aradım şimdi. Stoklara gelince fiyat artar mı diye sordum. "31 ağustosa kadar bir indirim var indirimin son günü bugün bitmesi durumunda fiyat artacaktır." dedi. Yani kendi sitelerinde fiyat artacak heralde. Arkadaşlar bu durumda trendyoldan almak istedim ama taksit seçeneklerini öğrenemedim. Bilgi verir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı