Monster Tulpar T7 v25.1 nasıldır?

:) :) sıfırdan falan yapılmıyor her şeyi hazı geliyor MSI üretimi zaten aynı fabrikadan çıkıyor sadece SSD ve RAM burada takılıp sistem kontrolleri yapılıp BIOS ayarları yapılıp paketlenip gönderiliyor doğrusu bu şekilde hocam SSD ve RAM dışında hiçbir donanım üretilmiyor. Onun için TR de fabrikası olması gerekir ki öyle bir şey yok Monster de.

Sıfırdan kastım oydu hocam🙂. Teşekkür ederim düzelttiğiniz için.
 
Beyler gelen mesaj;
siparişiniz hazırlanmıştır, Pazar günleri hariç kargo firmasına 24 saat içerisinde teslim edilecektir. Kargo takip numaranız sistem tarafından oluşturulduktan sonra SMS olarak gönderilecektir.
Hocam monster a nasıl mesaj attın bende yazıyorum sallamıyorlar sanki biraz
 
Hocam monster a nasıl mesaj attın bende yazıyorum sallamıyorlar sanki biraz
Knka bu monstera attığım mesaj üzerine gelmedi 20ekimden bu yana bekledim bugün içerisinde 2mesaj geldi biri üretim departmanın verildi diye biri de bu mesaj. Şuan kargo İstanbuldaki mng kargo şubesinde çıkmayı bekliyor. Kargo takip noyuda attılar mesaj olarak.
 
Knka bu monstera attığım mesaj üzerine gelmedi 20ekimden bu yana bekledim bugün içerisinde 2mesaj geldi biri üretim departmanın verildi diye biri de bu mesaj. Şuan kargo İstanbuldaki mng kargo şubesinde çıkmayı bekliyor. Kargo takip noyuda attılar mesaj olarak.
Bende 21nde sipariş verdim sonra iptal ettim sonra tekrar sipariş verdim sipariş tarihi olarak 22si olarak gözüküyor şuanda
 
:) :) sıfırdan falan yapılmıyor herşeyi hazı geliyor msı üretimi zaten aynı fabrikadan çıkıyor sadece ssd ve ram burada takılıp sistem kontrolleri yapılıp bios ayarları yapılıp paketlenip gönderiliyor doğrusu bu şekilde hocam ssd ve ram dışında hiçbir donanım üretilmiyor . onun için tr de fabrikası olması gerekir ki öyle birşey yok monster de

ssd ram takıp bios güncellmesi yapacaklar akabinde hemen kargo :) sizin cihaz tmm gibi birşey yani hemen kargolarlar artık bu safhadan sonra merak etmeyin
Aynen knka ram ssd takılıp testleri yapılıp paketleniyor benim de kargoda şuan yola çıkmadı daha tahmini varış perşembe gösteriyor.
Bende 21nde sipariş verdim sonra iptal ettim sonra tekrar sipariş verdim sipariş tarihi olarak 22si olarak gözüküyor şuanda
Knka seninde 27 28 gibi paketlenir inşallah.
 
Arkadaşlar bugün Ankara'daki monster mağazasına gittim sipariş verdiğim halde yine de incelemek için. Bu seri ile ilgili bu ve diğer başlıklardaki bütün mesajları okudum. Burada yazılanlardan farklı olarak aklıma takılan birkaç şeyi yazacağım

- gider gitmez "msi kasalı ürününüze bakmaya geldim" dedim direkt t7 v 25.1'e götürdüler beni :) daha önceleri buradaki arkadaşların maillerine ticari sır falan diye net bir şey demiyorlardı, böylece bir mesaj da almış oldum.

- öncelikle diğer serilerde bulunan monster kontrol merkezi (ya da ismi farklı olabilir, hp'de omen gaming hub idi) bildiğiniz gibi bunda yok. İleride gelir mi diye sorduğumda, onlara da bunun çok sorulduğunu ve öyle bir yazılımın gelmeyeceğini söylediler.

- ekran panelinin menteşe yerindeki devam kısmı fotolarda hoş gelmemişti. Orada da inceledim, keskin bir yer aslında pek hoşuma gitmedi orada da. Daha sonra vatan bilgisayarda aynı kasanın msi olanına baktım, onda da aynı şekilde yapmışlar. Biraz dayanıksız geldi ki burada da bir arkadaşın iade edip legion 5 pro almasının sebebi orasının kalkmasıydı.

- vatan bilgisayarda da monsterda da iki cihazın turbo fanda seslerine baktım, ölçüm yapan bir arkadaş monster'ın daha az sesli olduğunu yazmıştı burada ama bana aynı geldi tabii ölçüm derecesinde kulaklarım yok :) monster'da pcler internete bağlı olduğu için YouTube'dan video açarak denedim, turbo fanda video sesi duyuluyor ama yine de ses seviyesi pek yüksek değil cihazın.

- ölü piksel ya da ışık sızması mevzuları malumunuz. Çalışan arkadaş da iade vesaire mevzusunu anlattı. "Kur malumunuz, ben böyle bi sorun çıkarsa iadeden ziyade yeni ürün isterim, böyle bir durumda ne yapıyorsunuz?" diye sordum, "öyle bir durumda işi yokuşa sürmüyoruz" dediler. Aslına burada da, şikayetvar'da da, ekşi'de de bir sürü örnek gördüm diretince yeni ürün verdiklerine dair ama yine de sözlü olarak da böyle söylediler. Tabii umarım böyle bir şeye gerek kalmaz ve mutlu mesut laptop'un uzun sürelerce kullanırım.
 
Beyler konudan bağımsız benim kargo şuan transfer aşamasında gözüküyor saat 18:15 den beri. İstanbuldan Mersine geliyor kargo yarın sabah ulaşır diye düşünüyorum ama tahmini teslim süresi perşembe olarak gösteriyor. Yarın şubeye ulaşırsa direkt oradan alırım zaten ama sizce ulaşır mı?
 
Bilgisayarda MUX Switch nasıl açılıyor bilen var mı? MSI kasa olduğu için bu diğer kasalara göre farklı diyorlar BIOS menüsü.

Advanced BIOS'u bazı tuş kombinasyonlarıyla aktif ediyorsun. Sonra oradan hallediyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı