Başlıkta belirttiğim ürün hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Elimdeki bütçe ile bu ürünü tercih etmeli miyim?
Merak edenler için ürün linki:
Son düzenleyen: Moderatör:
Beni şaşırtan kısım da bu. Kiminde 0 sıkıntı kiminde kökten sıkıntılı. Teknoloji şans işi gerçekten.İçimden yazasım geliyor ama yazmayacağım.
Her bu tarz konuya cevap yazdığımda linç yiyorum.
Valla bu bütçede tek.
İdare eder.
Ama bu bütçeye tek.
İdare eder.
Benim de almayı planladığım laptop.
Isı sorunu çok değil ama ekran sorunu ihtimali var.
Al geç.
15 gün test et.
Eğer ilk 15 gün sorun çıkmazsa tam gaz devam.
Eğer ilk 15 gün sorun çıkarsa iade et.
Bu yöntemi uygula.
Aynen.Beni şaşırtan kısım da bu. Kiminde 0 sıkıntı kiminde kökten sıkıntılı. Teknoloji şans işi gerçekten.
Ben de aynı laptopu aldım, vadedilen performanstan çok daha düşüğünü alıyorum, ekran kartı kullanımı çok az, yeni RAM aldım nasıl bir etkisi olacak bakalım.
Bende aynı laptop var abra a5 v17.2.3Başlıkta belirttiğim ürün hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Elimdeki bütçe ile bu ürünü tercih etmeli miyim?
Deneyeyim hocam,umarım işe yarar.Aynen.
Bu modeli seven çok. Ama soven de bol.
Çözüm: Monster v17.2.X performans sorunu
Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bu bilgisayarlardaki performans eksikliği drop vb. sorunları nasıl çözerim diye uğraşan bir mağdurdum. Her şeyi yaptım fakat çözülmedi ama bugün sizler için uzun zamanlar sonucunda çözdüğüm bu sıkıntıdan nasıl kurtulduğumdan bahsedeceğim. Öncelikle ilk...www.technopat.net
Bu konu size FPS sorununu çözmede yardımcı olacak.
Ram takmak işe yarar.
İlk aldığınız anda FPS sorunu olacak.
Onu da bu konu ile çözün:
Merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bu bilgisayarlardaki performans eksikliği drop vb. sorunları nasıl çözerim diye uğraşan bir mağdurdum. Her şeyi yaptım fakat çözülmedi ama bugün sizler için uzun zamanlar sonucunda çözdüğüm bu sıkıntıdan nasıl kurtulduğumdan bahsedeceğim. Öncelikle ilk...www.technopat.net
Performansla ilgili sorun varsa sadece control canter programı üzerinden güç tasarruffu'na alınca düzeliyor. Biliyorum çok saçma fakat işe yarıyor.Aynen.
Bu modeli seven çok. Ama soven de bol.
Bu konu size FPS sorununu çözmede yardımcı olacak.
Ram takmak işe yarar.
İlk aldığınız anda FPS sorunu olacak.
Onu da bu konu ile çözün: