Monster v25.1 vs Legion 5

Aslen MSI GP76 olduğu söylenen bir cihaza ezberden kötü demek büyük bir hata.
 
Hayatındaki en mantıklı kararı almışsın.
@XEfe.Bey Sizi de sonsuza kadar göz ardı etmeye basıyorum hocam. Tez zamanda akıllanın.
Merhaba. Herhalde buradaki en yaşlılardanım, 40 yaşıma kadarki hayatımda da birden fazla mantıklı karar daha almışımdır sanırım:)
Bu forumu seviyorum buradaki gençler araştırıyor paylaşıyor, ben de öğreniyorum birşeyler.
Daha önceki mesajlarında da belirttim monster a karşı marka olarak bir önyargım yok sonuçta teknolojik bir ürün olduğundan ömrü kısa, ülke şartlarında fiyat olarak v25.1 gibi işinizi görebileceğiniz uygun bir ürün denk gelirse neden olmasın alınabilir. Bence fiyatı uygunsa v25.1 alınabilir ancak baktınız bir kusuru var ise benim gibi servis vb. uğraşmadan direkt iade edilebilir. En azından sorunsuz bir şekilde monster firması direkt iade alıyor. 2013 yılında bmw 3.20 almıştım soğutma radyatör sistemi kusuruyla iade edip yenisi verilene kadar hakem heyetinden dilekçelere kadar uğraştım, 6 ay sürmüştü. Yani diyeceğim ne kadar sağlam marka olsa bile sorun çıkabiliyor büyük firmalar hatayı kolay kabul etmiyor sizi uğraştırıyor. O yüzden eldeki paraya göre marka takıntısı olmadan işi görmek önemli.
 
Şu konuya bir göz atın ezbere konuşuyorum aynen.
Daha 1 saat önce açılan bir konu bu arkadaşı yanlış yönlendirmeyin.
O konuya sizden önce baktım emin olun. Ayrıca ben size diyorum ki, Monster Abra serisi sorunludur; Tulpar v25.1 modeli alınabilir sayılı modellerdendir. Monster'ın teknik servisine gelecek olursak, Sorun yaşayanı da var yaşamayanı da var. Şahsen Abra A7 v12.2 kullanıyorum 1 yıldır. Monster'dan nefret etmemi sağladı bu cihaz. Soğutucusuz kullandığım zamanda 98 derece görüp kendini kapatmıştı. Bazen açılırken siyah ekranda kalıyor. Bazen oyun oynarken kilitlenip kalıyor. Performans sorunları var. 11 ay kadar uzun bir süre termal macun yenilemedim ve soğutucu olduğu halde %20 işlemci kullanımıyla 90 dereceyi rahatlıkla görüyordum. Sonradan fark ettim sol taraftaki fan bozukmuş. Servise gönderdim 2 haftalık çok uzun bir beklemenin ardından fan tamir edilmiş, termal macun değiştirilmiş ve genel bakımları yapılmıştı. Üstelik bilgisayarım sağlamdı. Sonrasında %20 işlemci kullanımı ile 90 dereceyi gören cihazım %100 kullanımda 70 dereceyi zor görmeye başladı. Sonuç olarak teknik servis beni çok şaşırttı ve çok memnunum. Memnunum derken teknik servisten memnunum cihazımdan hala nefret ediyorum. Anlayacağınız teknik servis iyi/kötü demek doğru olmaz çünkü şans işi biraz. Ve kimse "Monster iyidir" demiyor. Sadece Tulpar v25.1 modeli alınabilir diyoruz. Peki neden alınabilir? Çünkü MSI'ın Monster logosu basılmış hali.

Not: Cihazımı gönderdiğim teknik servis şubesi, İstanbul'da ki Kadıköy şubesidir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı