Monster vs GameGaraj laptop

45 bin lira bütçe ile Monster almak yapabileceğin en büyük mantıksızlık olur. Mis gibi Asus Rog Strix, HP Omena 17 gibi laptoplar dururken seni Monster gibi markalara iten şey ne?
Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli

Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli.
Bizde diyoruz ki bu parayı bunlara verirseniz pişman olursunuz.
O paralara daha üst düzey bilgisiyarlar alınabilir, hem performans hem kalite anlamında.
Bi ROG Strix ile Monster veya GameGaraj aynı hissiyatı, kaliteyi vermez.

Bakım konusunda, Asus'un Türkiye üzerinde servisi var. Yollarsınız bakımını yaparlar, sırf bedava bakım için Monster falan alınmaz. Hele bu bütçede selam bile verilmez bırakın almayı.

Şunu öneririm bütçeyi sonuna kadar kullanıp:

@Artoria Pendragon hocamda güzel bir öneri sunabilir.

İkisi arasında gerçekten çok kararsız kaldım.
45k bandındaki laptop önerileriniz varsa buyurun.
Teşekkür ederim.
Rtx 3060'a 32 bin verilmez.
Amazon.com.tr
Buna bir göz atın, ram ve ssd yükseltmesi ile güzel bir cihaz olur.

Rtx 3060'a 32 bin verilmez.
Amazon.com.tr
Buna bir göz atın, ram ve ssd yükseltmesi ile güzel bir cihaz olur.
Bütçe 45.000 Tl hocam.
Ayrıca arkadaş bakım vs. kendi yapamayacağını, mahalle tamircisi vs de güvenmediğini söylüyor.
SSD ve Ram yükseltebileceğini sanmıyorum.

O bütçede ROG serisi bir cihaz iyi olur bence.

Bütçe 45.000 Tl hocam.
Ayrıca arkadaş bakım vs. kendi yapamayacağını, mahalle tamircisi vs de güvenmediğini söylüyor.
SSD ve Ram yükseltebileceğini sanmıyorum.

O bütçede ROG serisi bir cihaz iyi olur bence.
45 bin bütçeye Monster ve GameGaraj arasında kararsız kalmışsa diyecek birşey yok. Sizin attığınız ROG mükemmel bir cihaz bütçeyi sonuna kadar değerlendirmek istiyorsa ona yönelmeli.

Bizde diyoruz ki bu parayı bunlara verirseniz pişman olursunuz.
O paralara daha üst düzey bilgisayarlar alınabilir, hem performans hem kalite anlamında.
Bir ROG STRIX ile Monster veya GameGaraj aynı hissiyatı, kaliteyi vermez.

Bakım konusunda, ASUS'un Türkiye üzerinde servisi var. Yollarsınız bakımını yaparlar, sırf bedava bakım için Monster falan alınmaz. Hele bu bütçede selam bile verilmez bırakın almayı.

Şunu öneririm bütçeyi sonuna kadar kullanıp:

@Artoria Pendragon hocamda güzel bir öneri sunabilir.

Bu modeli bende öneriyorum.

Yeni nesil GF serisi ne kadar ısınıyor, belirtebilir misiniz? Evet eski nesillerin ısındığını biliyorum ama yeni nesillerde buna ilişkin bir kaynağınız var mı?

12. Nesil Intel işlemcil olanlarda işlemci yük altında 95 ekran kartı 85'lere çıkıyor. 13. nesiil hakkında bir bilgim yok.

Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli
Aynı hatayı ben de yaptım. Dedim temizlik, macun işleriyle uğraşmam. Gider mağazasından alırım. Sonra başımı teknik servisten çıkaramaz oldum. Teknik servis düzgün çalışmıyor ayrıca. Özet:

1. İlk taktıkları SSD bozuldu. Tüm verilerim silindi.
2. Ekran bozuldu. Yenisini taktılar. Ekran ölü piksel doluydu. Tekrar yenisini taktılar.
3. Taktıkları yeni SSD çalışma saatini göstermiyordu. Klavye ledleri sorunluydu. Çok ısınıyordu. Daha pek çok sorunu vardı. Ardından yine ekran bozuldu.
4. Laptop değişimi istedim. Aynı modeli verdiler. Aynı SSD'nin bir başkası yine aynı soruna sahip. Ledleri yine sorunlu. Yine ısınıyor. Yine ölü piksel var.

Tüm bunlar olduktan ve yeteri kadar mağdur edildikten sonra ben daha ne cihazlarının performansı ne de teknik servis kalitesi üzerine tek kelime daha övgü duymak istemiyorum. Aynı aptallığı yapma. Hiç maceraya gerek yok.

İkisi arasında gerçekten çok kararsız kaldım.
45k bandındaki laptop önerileriniz varsa buyurun.
Teşekkür ederim.

Buradaki GameGaraj modeli MSI Pulse modelinin kasasını kullanıyor. Monster önermem. Bende Abra A5 17.3.3 modeli var bunu alacağıma keşke hiç bilgisayar almasaydım dedim. Monster kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı