Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli45 bin lira bütçe ile Monster almak yapabileceğin en büyük mantıksızlık olur. Mis gibi Asus Rog Strix, HP Omena 17 gibi laptoplar dururken seni Monster gibi markalara iten şey ne?
Bizde diyoruz ki bu parayı bunlara verirseniz pişman olursunuz.Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli.
Rtx 3060'a 32 bin verilmez.İkisi arasında gerçekten çok kararsız kaldım.
Game Garaj Slayer3 7XL-4060v2 Intel Core i7-13700H RTX4060 17.3" FreeDos 144Hz Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer3 7XL-4060v2 Intel Core i7-13700H RTX4060 17.3" FreeDos 144Hz Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com 45k bandındaki laptop önerileriniz varsa buyurun.Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Gaming Laptop, RTX3060 ekran kartı ve Intel Core i7-12700H işlemcisiyle her zaman üstün performansı hedefleyenler için geliştirildi.www.monsternotebook.com.tr
Teşekkür ederim.
Bütçe 45.000 Tl hocam.Rtx 3060'a 32 bin verilmez.
Amazon.com.tr
Buna bir göz atın, ram ve ssd yükseltmesi ile güzel bir cihaz olur.
45 bin bütçeye Monster ve GameGaraj arasında kararsız kalmışsa diyecek birşey yok. Sizin attığınız ROG mükemmel bir cihaz bütçeyi sonuna kadar değerlendirmek istiyorsa ona yönelmeli.Bütçe 45.000 Tl hocam.
Ayrıca arkadaş bakım vs. kendi yapamayacağını, mahalle tamircisi vs de güvenmediğini söylüyor.
SSD ve Ram yükseltebileceğini sanmıyorum.
O bütçede ROG serisi bir cihaz iyi olur bence.
Bizde diyoruz ki bu parayı bunlara verirseniz pişman olursunuz.
O paralara daha üst düzey bilgisayarlar alınabilir, hem performans hem kalite anlamında.
Bir ROG STRIX ile Monster veya GameGaraj aynı hissiyatı, kaliteyi vermez.
Bakım konusunda, ASUS'un Türkiye üzerinde servisi var. Yollarsınız bakımını yaparlar, sırf bedava bakım için Monster falan alınmaz. Hele bu bütçede selam bile verilmez bırakın almayı.
Şunu öneririm bütçeyi sonuna kadar kullanıp:
Asus ROG Strix G16 G614JI-N3189 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix G16 G614JI-N3189 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix G16 G614JI-N3189 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WUXGA Notebook özelliklerini incele, 59.681,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Artoria Pendragon hocamda güzel bir öneri sunabilir.
Yeni nesil GF serisi ne kadar ısınıyor, belirtebilir misiniz? Evet eski nesillerin ısındığını biliyorum ama yeni nesillerde buna ilişkin bir kaynağınız var mı?
Aynı hatayı ben de yaptım. Dedim temizlik, macun işleriyle uğraşmam. Gider mağazasından alırım. Sonra başımı teknik servisten çıkaramaz oldum. Teknik servis düzgün çalışmıyor ayrıca. Özet:Yani ömür boyu temizlik garantisi vermeleri laptop temizlik zamanı geldiğinde kendim yapamam sokaktaki pc tamircisine bırakmaya güvenemem ayrıca teknik servisi yaşadığım şehirde mevcut sırf bu yüzden Asus Rog veya lenova Hp gibi markalara bakmıyorum GameGaraj içinde kardeşimde masaüstü var ve teknik servis için gayet iyi olduklarını gördüm benim için cihaz performansı + verilen teknik servis önemli
İkisi arasında gerçekten çok kararsız kaldım.
Game Garaj Slayer3 7XL-4060v2 Intel Core i7-13700H RTX4060 17.3" FreeDos 144Hz Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer3 7XL-4060v2 Intel Core i7-13700H RTX4060 17.3" FreeDos 144Hz Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com 45k bandındaki laptop önerileriniz varsa buyurun.Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V20.5.6 17,3" Gaming Laptop, RTX3060 ekran kartı ve Intel Core i7-12700H işlemcisiyle her zaman üstün performansı hedefleyenler için geliştirildi.www.monsternotebook.com.tr
Teşekkür ederim.