Monster W350SKQ01 vs MSI GE60 453TR

Sirius144p

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. Daha önce birkaç konu açmış ve buradaki bazı arkadaşlardan yardım almıştım. Maddi olarak kendimi toparlamam biraz zaman aldı. Birkaç gün içinde kısmetse yeni bir laptop alacağım. Genellikle Autocad, Sketchup, Revit, 3ds Max gibi programlar kullanacağım, arada da 1-2 oyun oynayacağım.

Monster Q47 W350SKQ01 ve MSI GE60 453tr arasında kaldım. İkisini de 2400 TL'ye alabiliyorum.

http://www.monsternoteb...lang=tr-TR#.Uve21fl_u4A

Aslında MSI GE60 ile ilgili soracağım pek bir şey yok. Asıl soracağım Monster'ın bu modeli;

İşlemci, ekran kartı, ram gibi donanımları iyi biliyorum. Bu açıdan bir sorum yok. Beklentilerimi karşılıyor. Benim asıl soracaklarım şunlar;

-Soğutma konusunda Monster nasıl? Bilgisayarı saatlerce yüksek performansta çalıştırmak durumunda kalıyorum. Elbette ısınacak fakat bu makul düzeyde kalır mı?

-Bilgisayarı temiz kullanırım. Sürekli son çıkan oyunları oynama gibi bir isteğim de yok. Bu bilgisayarla 5-6 sene götürebilir miyim?

-Kasanın malzeme kalitesi çok mu kötü? Kullandıkça kendini salma, parçalanma, soyulma gibi durumlar yaşanır mı? Kasa plastik ama nasıl bir plastik?

-MSI'da Windows 8 yüklü gelecek, Monster'da korsan yazılım kullanmak durumunda kalacağım. Sakat bir durum yaşar mıyım?

Daha çok bu iki bilgisayarın kullanıcılarından yorum bekliyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu ile pek alakalı değil ama yakın bir arkadaşım Monster bilgisayar siparişi verdi ve yaklaşık 2 ay bir süre.boyunca bilgisayarı gelmedi. Ayrıca arkadaşım ödemeyi peşin yapmıştı. Sonra mahkemeye başvuracağını firmaya bildirdiğinde parasını iade ettiler. Bu yüzden Monster markasını pek güvenilir bulmuyorum.

Konu ile pek alakalı değil ama yakın bir arkadaşım Monster bilgisayar siparişi verdi ve yaklaşık 2 ay bir süre.boyunca bilgisayarı gelmedi. Ayrıca arkadaşım ödemeyi peşin yapmıştı. Sonra mahkemeye başvuracağını firmaya bildirdiğinde parasını iade ettiler. Bu yüzden Monster markasını pek güvenilir bulmuyorum.

Mağazadan alacağım. O konuda bir sıkıntım yok:)

Benimde arkadasimda monster var. Modelini hatirlamiyorum ama o da 2500'e aldi. Kendisi memnun. Bende pc alacağım. Bana tavsiye ediyor ama ben dragon edition'a takmis durumdayim. Sogutma konusuda bir sikintisi yok. Uzun sure yuksek performansta kullanabiliyor. Msi'da iyi yine de sen birazcik daha arastir. Recep ustaya sor istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı