Montaj sonrası PSU çalışmıyor

lsaml

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 3200 8x2
İşlemci
Ryzen 3 3200G
Arkadaşlar yeni kasa almıştım kurulumunu falan yaptım hatta bu Power Switch, HDD LED kısımlarını değiştire değiştire denedim ama asla PSU çalışmıyor. Mouse Pad'in ışığı yanıyor ama anakartın yanmıyor. Sebebi ne olabilir?

Anakart üzerindeki Power Switch yerleri.

Eve dönünce deneyeceğim.

Bunu açıkçası korktuğumdan pek deneyemedim ama işlemcimde birkaç pin eğri olduğundan işlemci yuvaya tam oturmuyor gibi bundan olma şansı var mı?

Son düzenleme:
@lsaml evet hocam. İşlemci veya soketindeki sıkıntı nedeniyle de görüntü gelmeyebilir. Pinler düzeltilebilir. Büyüteç kullanmak daha iyi olur.

@lsaml evet hocam. İşlemci veya soketindeki sıkıntı nedeniyle de görüntü gelmeyebilir. Pinler düzeltilebilir. Büyüteç kullanmak daha iyi olur.
Hocam görüntü derken direkt kasanın çalışmaması mı? Ona göre yeni işlemci almayı düşünüyordum zaten.

Kasa çalışması lazım fakat ekrana görüntü gelmez.

Kasa çalışması lazım fakat ekrana görüntü gelmez.
Kasa direkt çalışmıyor hala bilgisayarcıya götüreyim o zaman hocam kasa yeni geldi de bu düğme kısmında temassızlık olma ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• 8926EF2B-B285-4881-8344-AC924F214F88.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu anlamak için Power Switch pinlerine tornavida degdirip deneyin.

Olmaz, değdirip bırakınca çalışması lazım.

Tamam sadece Power Switch pinlerini tornavida ile birleştirip çalıştırmayı deniyorum o zaman, sağlam kalırsam sonucu yazacağım

Hocam tornavida ile Power Switch'leri birleştirip denedik yine açılmadı kasa. Anlamadım cidden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…