Elektronik Moondrop Chu 2 550 TL

Bu kulaklık için bedava bu fiyat. Yakın bütçede daha iyisi yok. TR'de 1000 liraya satılıyor, jetonla 500 liraya kadar indirebilirsiniz.

@222744 henüz almadıysanız kaçırmayın derim.

Hocam Cloud 3 ses kartiyla kullanimi uygun mudur? Ses karti almak istemiyorumda.

Neden bu kadar ucuz 1000 TL arası dolaşıyor biliyorum bunu, orijinal olduğuna emin miyiz AliExpress'e güvenmiyorum.

Satıcı güvenilir. Orijinallik konusunda şüpheniz olmasın.

Hocam Cloud 3 ses kartiyla kullanimi uygun mudur? Ses karti almak istemiyorumda.

Kulaklığın empedans değeri düşük yani ekstradan ses kartına gerek yok.

Anladim peki kullansam ses acisindan kalite degisimi olur mu? veya bir zarari var midir? hem ses kartina hem kulakliga.
İyi bir ses kartı kulaklık ucuz da olsa kalite farkı yaratıyor diye biliyorum (hatta kulaklığın verdiği yanıta göre dramatik değişimler bile olabiliyor). Bu kulaklık ses kartına ne kadar yanıt veriyor bilmiyorum elbette ama mesela ucuz bir adaptörle telefondan dinlemeye kıyasla daha kaliteli olacaktır elbette. Head-fi'dan inceleme okuyabilirsiniz bu konuyu ayrıca değerlendiren olmuştur mutlaka.

Bu kulaklık için bedava bu fiyat. Yakın bütçede daha iyisi yok. TR'de 1000 liraya satılıyor, jetonla 500 liraya kadar indirebilirsiniz.

@222744 henüz almadıysanız kaçırmayın derim.
İndirim dönemlerinde shenzhen audio'da bu fiyatta oluyor genelde, kaçıran olursa aşka zaman shenzhenaudio'dan alabilirsiniz. Truthear Gate'de bu fiyatta başka seçenek olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı