Elektronik Moondrop Space Travel 2 Amazon Prime ile 2.149 TL

Hocam burada öneri isteyeceğiniz zaman size öneri verecek kişiden her ürünü kullanmış olmasını mı bekliyorsunuz? Ekran kartı önerisi verecek kişinin evinde test Rig'i mi olması lazım mesela?

IEM konusunda güvenilir kaynaklar var: Crinacle, super review, headphone show vs. hakeza bunların Discord ve Reddit gibi sitelerdeki komünitelerinde aktif olan üyeleri de var. Oralarda zaman geçirince hangi bütçede ne alınması gerek fikir sahibi olabiliyorsunuz.

Kulaklık ile ekran kartının alakası ne? Kulaklık hakkında net bu daha iyi diyorsan kullanmış olman gerekiyor çoğu zaman. Çünkü arasında dağlar olan iki kulaklıktan bahsetmiyoruz.

Kulaklık ile ekran kartının alakası ne? Kulaklık hakkında net bu daha iyi diyorsan kullanmış olman gerekiyor çoğu zaman. Çünkü arasında dağlar olan iki kulaklıktan bahsetmiyoruz.
Kullanmış olan güvenilir kişiler daha iyi diyor işte. Ekran kartı almadan da inceleme izliyorsun.

Kullanmış olan güvenilir kişiler daha iyi diyor işte. Ekran kartı almadan da inceleme izliyorsun.
Bu zamazingo referans kalitesinde ses veriyor, hiçbir mix mühendisinin bluetooth kulaklık kullandığını kolay kolay göremezsiniz normal şartlarda ama bunu çoğu öneriyor. Bir zahmet duyduğum müziği yapan adamı da güvenilir kaynak olarak alabileyim. IEM denince kablolu modellerle karşılaştırma yapmanın alemi yok. Buds FE fiyat olarak özellik olarak avantajlı olabilir ses kalitesi olarak daha iyi dediğiniz şey göreceli kalır bilimsel olarak daha iyi olmasına imkan yok. Birinin sürücüsü 6.5mm birinin 13mm, Buds Fe mid frekansları törpülenmiş bass ağırlıklı Space Travel ise referansa yakın, Buds FE'nin sahnesi genişliğe tamamen yayılmış durumda buradakinde konumlandırmalar tam yerli yerinde

Bluetooth 6 var bunda, 55ms latency oyun modu var, hayatında hiç referans monitör veya kulaklık kullanmamış kişiler bassları başlarda yetersiz bulacak baştan söyleyeyim. Ama imaging olarak daha iyi olması kaçınılmaz

Ekran kartı kadar net kağıt üstünde nicelikli verilere dayanarak performans sonucu alınan şeyle kulaklık karşılaştırmasını bir tutmak da ahrazlık olur ister alının ister alınmayın. Bass'ları düşük, karakteri şöyle, sahnesi böyle bana göre değil demek ayrı "buds fe daha iyi" demek ayrı. İnsanları yanlış yönlendirmek bu. Zaten ekran kartı kafasıyla bakarsak kağıt üstündeki verilerde sollar geçer

Bu zamazingo referans kalitesinde ses veriyor, hiçbir mix mühendisinin Bluetooth kulaklık kullandığını kolay kolay göremezsiniz normal şartlarda ama bunu çoğu öneriyor. Bir zahmet duyduğum müziği yapan adamı da güvenilir kaynak olarak alabileyim. IEM denince kablolu modellerle karşılaştırma yapmanın alemi yok. Buds FE fiyat olarak özellik olarak avantajlı olabilir ses kalitesi olarak daha iyi dediğiniz şey göreceli kalır bilimsel olarak daha iyi olmasına imkan yok. Birinin sürücüsü 6.5mm birinin 13mm, Buds FE mid frekansları törpülenmiş bass ağırlıklı space travel ise referansa yakın, Buds FE'nin sahnesi genişliğe tamamen yayılmış durumda buradakinde konumlandırmalar tam yerli yerinde.

Bluetooth 6 var bunda, 55ms latency oyun modu var, hayatında hiç referans monitör veya kulaklık kullanmamış kişiler bassları başlarda yetersiz bulacak baştan söyleyeyim. Ama imaging olarak daha iyi olması kaçınılmaz.

Ekran kartı kadar net kağıt üstünde nicelikli verilere dayanarak performans sonucu alınan şeyle kulaklık karşılaştırmasını bir tutmak da ahrazlık olur ister alının ister alınmayın. Bass'ları düşük, karakteri şöyle, sahnesi böyle bana göre değil demek ayrı "Buds FE daha iyi" demek ayrı. İnsanları yanlış yönlendirmek bu. Zaten ekran kartı kafasıyla bakarsak kağıt üstündeki verilerde sollar geçer.

Katılıyorum hocam, özellikle dediğin gibi referans kalitesinde ses verebilecek bir kulaklık. Ne sesler birbirine girer ne de bir odada tıkılıp kalırsın. Aynı bütçelerdeki kablolu referans kulaklığımla bile kapışıyor.

Ürün hakkında konusuldu diye düşünüp okudum yazanları. Neyse sorumu sorayım. Skullcandy smokin buds kullanıyorum şu anda, ses kalitesinden memnumum. Gerek ANC olmaması gerek de uygulama desteğinin olmaması sebebiyle değiştirmeyi düşünüyorum, bunu gözüme kestirdim. Geçmeye değer mi?

Ürün hakkında konusuldu diye düşünüp okudum yazanları. Neyse sorumu sorayım. Skullcandy smokin Buds kullanıyorum şu anda, ses kalitesinden memnumum. Gerek ANC olmaması gerek de uygulama desteğinin olmaması sebebiyle değiltirmeyi düşünüyorum, bunu gözüme kestirdim. Geçmeye değer mi?

O kulaklık hakkında bilgim yok, ama bunu sorarsan net geç derim. Ben space travel 1 kullanıyorum, uygulamada çok bir olay yok, ses profilini değiştirebiliyorsun. O da aşırı etki etmiyor, ANC de gayet iyi. Öbür kulaklıklarda ANC açınca bir tıss sesi alırsın, bunda o olay yok.

Hocam burada öneri isteyeceğiniz zaman size öneri verecek kişiden her ürünü kullanmış olmasını mı bekliyorsunuz? Ekran kartı önerisi verecek kişinin evinde test rig'i mi olması lazım mesela?

IEM konusunda güvenilir kaynaklar var: Crinacle, Super Review, Headphone Show vs. Hakeza bunların Discord ve Reddit gibi sitelerdeki komünitelerinde aktif olan üyeleri de var. Oralarda zaman geçirince hangi bütçede ne alınması gerek fikir sahibi olabiliyorsunuz.

Ekran kartını kaç FPS veriyor hangi işlemciyle dar boğaz yapıyor bir Youtube videosundan öğrenebilirsiniz ama ses kişisel bir şey. Daha iyi diye bir kelime kullanılamaz, en azından objektif olarak.

Liberty 4 almayı düşünüyorum sizce onun yerine bu mu alınmalı?
Benim için en önemli şey ses kalitesi.
Liberty 4 bütçemi biraz zorluyor o yüzden soruyorum.
Alternatif önerinizi de alabilirim.
Anlık olarak Baseus Bowie MA10 kullanıyorum ama memnun değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı