Mortal Kombat 1 alınır mı?

Sakai99

Centipat
Daha fazla  
Epic Games üzerinde yılbaşı indirmlerinin başlamasıyla Mortal Kombat 1 almayı düşünüyordum ama indirim olmadı. Şimdi Steam'ın 19 Aralıkta olacak kış indirimlerinde almayı planlıyorum. Epic'te beklediğim indirimde yediğim ters köşeyi tekrar yer miyim? 2023 kış indirimde Steam'de indirime girmiş mk1.

Epic Games üzerinde yılbaşı indirmlerinin başlamasıyla Mortal Kombat 1 almayı düşünüyordum ama indirim olmadı. Şimdi Steam'ın 19 Aralıkta olacak kış indirimlerinde almayı planlıyorum. Epic'te beklediğim indirimde yediğim ters köşeyi tekrar yer miyim? 2023 kış indirimde Steam'de indirime girmiş mk1.
Kol yoksa bu dövüş oyunları alınmaz bence hocam. Fanların çoğu da bu oyunu bir türlü sevemedi. Beni de arkadaşım son anda mk1 almak yerine rdr2 almaya ikna etmişti hayatımdaki en doğru karar.

Mk1 alınmaz. 60 dolar ana oyuna verdim keşke vermeseydim.

Sebepleri.
Oyunda adalet yok. S tier karakter almazsan kazanamıyorsun.
Oyunun yeni DLC'si satmadığı için güncelleme getirmeyi bırakacaklar.
Aktif oyuncusu çok az. Steam verilerine göre ortalama 1K kişi oynuyor. Street Fighter ise 15k ortalama oyuncusu var. Diğer platformlar hariç.
Maç bulmak zaman alıyor.
Oyuncular toxic.
Kombat lig harici yapabileceğin şeyler sınırlı.
Kostümler berbat. İyilerini almakta çok uzun sürüyor. Örneğin 40 tane towers of time kazanmak gibi.
Hikayesi kötü.
Ranked'da hep aynı karakterler alınıyor.
IMG_2393.jpeg
IMG_2392.jpeg

Mk1 alınmaz. 60 dolar ana oyuna verdim keşke vermeseydim.

Sebepleri.
Oyunda adalet yok. S tier karakter almazsan kazanamıyorsun.
Oyunun yeni DLC'si satmadığı için güncelleme getirmeyi bırakacaklar.
Aktif oyuncusu çok az. Steam verilerine göre ortalama 1K kişi oynuyor. Street Fighter ise 15k ortalama oyuncusu var. Diğer platformlar hariç.
Maç bulmak zaman alıyor.
Oyuncular toxic.
Kombat lig harici yapabileceğin şeyler sınırlı.
Kostümler berbat. İyilerini almakta çok uzun sürüyor. Örneğin 40 tane towers of time kazanmak gibi.
Hikayesi kötü.
Ranked'da hep aynı karakterler alınıyor.
Eki Görüntüle 2373386Eki Görüntüle 2373387
Hikayesinin iyi olduğunu düşünüyordum da online kısmının bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum.

Hikayesinin iyi olduğunu düşünüyordum da Online kısmının bu kadar kötü olduğunu düşünmüyordum.

MK1 fanlarının çektiği videolara bakın. Profesyonel oyuncular bile aynı şeyi söylüyor. Şu an müsait değilim gerekli araştırmayı yaparsanız sizde görürsünüz. Online bitik durumda neredeyse. Ömrü pek kalmadı.

Not: 220 saatten fazla MK1 oynadım. Yorum yapacak kadar bilgim var. Beğenmedim emojisi atan arkadaşın oyuna sahip bile olmadığına eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MK1 fanlarının çektiği videolara bakın. Profesyonel oyuncular bile aynı şeyi söylüyor. Şu an müsait değilim gerekli araştırmayı yaparsanız sizde görürsünüz. Online bitik durumda neredeyse. Ömrü pek kalmadı.

Not: 220 saatten fazla MK1 oynadım. Yorum yapacak kadar bilgim var. Beğenmedim emojisi atan arkadaşın oyuna sahip bile olmadığına eminim.

Tüh ya kol alınca ben de alır oynarım diyordum da kötü hikayesine indirimliyken bile para verilir mi bilemedim. İzleyince beğenmiştim oysa ki.

Mk1 almanizi onermem. Serinin en kotu oyunu olabilir. Illa dovus oyunu istiyorsaniz tekken 8 e bakabilirsiniz.

Tüh ya kol alınca ben de alır oynarım diyordum da kötü hikayesine indirimliyken bile para verilir mi bilemedim. İzleyince beğenmiştim oysaki.

Sadece hikaye için alacaksanız paylaşımlı hesap veya crack oynayın. Online iyi olmadıktan sonra o kadar para verilmez bir oyuna. Zaten kısa bir hikayesi var. Para gökten zembille yağmıyor. Başka bir şey için harcarsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı