Oyun Mortal Kombat 11 133.80 TL

Geçen yıl bunu deseniz olumlu yanıt verirdim fakat ne yazık ki şu an oynamıyorum hocam. PS4'ü satmadan önce aldığım son bir kaç oyundan biriydi ve hepsini yarım bırakıp saatlerimi bu oyuna gömmüştüm. Fakat PS4'ü sattıktan sonra oyunu PC'ye almama rağmen eski şevk geri gelmedi. Açıkçası bunda paslanmış olmanın etkisi de var. O komboları, savunma hareketlerini tekrardan öğrenmek biraz baymıştı o yüzden PC'de çabuk saldım. Şahsi düşüncem çok vakit harcanmayacaksa veya türe o kadar sevgi yoksa Injustice serisine yönelinmesi. Özellikle savunmanın neredeyse tek tuştan ibaret olması çok rahatlatıyor.
Hocam online'de sürekli ⬇️+∆ spamlayan birine rastlarsanız o anki sinirle tüm komboları hatırlarsın. 😂

Hocam online'de sürekli ⬇️+∆ spamlayan birine rastlarsanız o anki sinirle tüm komboları hatırlarsın. 😂
Hocam Spawn alıp sürekli aynı komboyu tekrarlayan bir adama denk gelmiştim. 1-2 kombo aklıma geldi o anki sinirle fakat spamcıları engellemenin en iyi yollarından biri o bahsettiğim savunma hareketleri olduğu için ve onları da hatırlamadığım için pek bir şey değişmedi.

Acele etmeniz gerektigini soylemistim :(

Alanlara hayirli, alamayan arkadaslara gecmis olsun.

Hocam bunların yaptığı biraz kumar gibiydi biraz da sitenin bu işte payı olduğunu düşünüyorum. Papara'yla alan bazı kişilere kod geldi bazılarına gelmedi. Siz konuyu açtığınız zaman ben sipariş ettim gelmedi benden sonrakilere geldi biraz tuhaftı. Sanırım zam yedikten sonraki fiyata satmak için yaptılar bilemiyorum. Sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı