Oyun Mortal Kombat 11 133.80 TL

Papara ile aldım. Ardından cep telefonu onaylaması istedi yaptım, parayı önce çektiler sonra iade ettiler. Oyunu alamadım. Şimdi de oyuna zam geldi. Yarım saattir yad ediyorum Humble Bundle şirketini...

Papara ile aldım. Ardından cep telefonu onaylaması istedi yaptım, parayı önce çektiler sonra iade ettiler. Oyunu alamadım. Şimdi de oyuna zam geldi. Yarım saattir yad ediyorum Humble Bundle şirketini...

Bende de aynı şey oldu hocam nasip değilmiş bazı kişiler alabildi bazıları alamadı ben 3 kere denememe rağmen sonuç yine hüsran oldu.

Yok hocam öyle değil. Yalnız oyunun savunma mekaniklerini iyi öğrenmezsen 2-3 tane kombo ile yenilebilirsin. Tabii o 2-3 komboyu yapmak için 2-3 tuşa basmak yeterli olmuyor. Scorpion hariç. O hep kolay bir karakter oldu.

Oyunu gerçekten zevkle oynadığınız yazdığınız mesajlardan belli Mortal Kombat'dan iyi anlıyorsunuz.

Oyunu gerçekten zevkle oynadığınız yazdığınız mesajlardan belli Mortal Kombat'dan iyi anlıyorsunuz.
Geçen yıl bunu deseniz olumlu yanıt verirdim fakat ne yazık ki şu an oynamıyorum hocam. PS4'ü satmadan önce aldığım son bir kaç oyundan biriydi ve hepsini yarım bırakıp saatlerimi bu oyuna gömmüştüm. Fakat PS4'ü sattıktan sonra oyunu PC'ye almama rağmen eski şevk geri gelmedi. Açıkçası bunda paslanmış olmanın etkisi de var. O komboları, savunma hareketlerini tekrardan öğrenmek biraz baymıştı o yüzden PC'de çabuk saldım. Şahsi düşüncem çok vakit harcanmayacaksa veya türe o kadar sevgi yoksa Injustice serisine yönelinmesi. Özellikle savunmanın neredeyse tek tuştan ibaret olması çok rahatlatıyor.

Steam'de oyun 1000 lira oldu. DLC'ler ile 5000. Humble Bundle da 16 lira.

Alacak arkadaşlar acele etsin. Son sansiniz olabilir. Steam key olarak veriyor site. Guvenilirdir ben cok oyun aldim.

Hocam 133 TL gösteriyor oyunu?

Geçen yıl bunu deseniz olumlu yanıt verirdim fakat ne yazık ki şu an oynamıyorum hocam. PS4'ü satmadan önce aldığım son birkaç oyundan biriydi ve hepsini yarım bırakıp saatlerimi bu oyuna gömmüştüm. Fakat PS4'ü sattıktan sonra oyunu PC'ye almama rağmen eski şevk geri gelmedi. Açıkçası bunda paslanmış olmanın etkisi de var. O komboları, savunma hareketlerini tekrardan öğrenmek biraz baymıştı o yüzden PC'de çabuk saldım. Şahsi düşüncem çok vakit harcanmayacaksa veya türe o kadar sevgi yoksa Injustice serisine yönelinmesi. Özellikle savunmanın neredeyse tek tuştan ibaret olması çok rahatlatıyor.

Keşke PS4 satmasaymışsınız bence çok özel bir konsol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı