Mortal Kombat 11 DualShock ile oynanır mı?

nordawax

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Xbox'dan(pc) Mortal Kombat 11 almıştım ama Xbox olduğu için DualShock'u algılar mı emin değilim ona göre DualShock alacağım.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar. Xbox'dan(pc) Mortal Kombat 11 almıştım ama Xbox olduğu için DualShock'u algılar mı emin değilim ona göre DualShock alacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Algılar, ben ds4windows uygulaması ile bağlantı kuruyorum. En son ds4 ile call of duty mw III oynamıştım.

Şimdiden teşekkürler.
Ds4windows kur orada PS5 kolunu Xbox 360 kolu olarak tanıtma yeri var. Ben cuphead oynarken Xbox uygulaması olduğu için sıkıntı çekmiştim ikinci oyuncuyu bağlarken bu şekilde çözdüm. Birinci oyuncuda sorun çıkmıyor ama ikinci oyuncuda gerekebilir. Siz yinede direkt deneyebilirsiniz mk11 bendede var bazen sorun çıkabiliyor.

ps4 kolunu da okuyor mu uygulama

Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Bir de son olarak nasıl çözüldü olarak isaretleyecegim.

Konuyu soru olarak actiysaniz bir secenek cikmasi lazim. Onun disinda bilmiyorum. Rica ederim iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…