dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde MK XI indirdim fakat FPS çok düşük. Slow motiona giriyor ve sürekli drop giriyor. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde MK XI indirdim fakat FPS çok düşük. Slow motiona giriyor ve sürekli drop giriyor. Bunun çözümü nedir?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.221 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Sistem özellikleri nedir, hangi platformdan oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda, kaç FPS alıyorsunuz?
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Adrastos dedi: Sistem özellikleri nedir, hangi platformdan oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda, kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: Intel UHD Graphics 610 İşlemcim: Intel Celeron N4100 GHz: 1.1 RAM: 4 GB Yetmediğinin bende farkındayım ama gene de Slow Motion'u kaldırmak istiyorum
Adrastos dedi: Sistem özellikleri nedir, hangi platformdan oynuyorsunuz? Hangi ayarlarda, kaç FPS alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: Intel UHD Graphics 610 İşlemcim: Intel Celeron N4100 GHz: 1.1 RAM: 4 GB Yetmediğinin bende farkındayım ama gene de Slow Motion'u kaldırmak istiyorum