Mortal Kombat 11 için karakter önerisi

596802

Decapat
Arkadaşlar ben Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat Mobile oynamaktayım. Mobilde mainim MK11 Sub-Zero. Mortal Kombat 11 de ise Scorpion ama hep aynı karakterlerden sıkıldım. Seri ve zor komboları yapmak beni zorluyor. Oynaması ve komboları nispeten kolay olan ve sıkmayacak keyifli karakter öneriniz var mı?

Barakada fena değil. Kombaları basit.

Arkadaşlar ben Mortal Kombat 11 ve Mortal Kombat Mobile oynamaktayım. Mobilde mainim MK11 Sub-Zero. Mortal Kombat 11 de ise Scorpion ama hep aynı karakterlerden sıkıldım. Seri ve zor komboları yapmak beni zorluyor. Oynaması ve komboları nispeten kolay olan ve sıkmayacak keyifli karakter öneriniz var mı?

Noob saibot ve Nightwolf deneyebilirsin hocam ikisi de güçlü ve oynaması zevkli bence.

Lui kang öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Spawn karakteride çok sağlam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Raiden çok sarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı