aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Merhaba. MK11 için Türkçe yama arıyorum. Birkaç tane bulsam da onlar da VirusTotal'de trojan olarak gözüküyor. Adamakıllı Türkçe yama yok mu?
Merhaba. MK11 için Türkçe yama arıyorum. Birkaç tane bulsam da onlar da VirusTotal'de trojan olarak gözüküyor. Adamakıllı Türkçe yama yok mu?
4bc Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 aionthearete dedi: Merhaba. MK11 için Türkçe yama arıyorum. Birkaç tane bulsam da onlar da VirusTotal'de trojan olarak gözüküyor. Adamakıllı Türkçe yama yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam buldunmmu sen türkçe yama nasıl yapılır banada lazımda
aionthearete dedi: Merhaba. MK11 için Türkçe yama arıyorum. Birkaç tane bulsam da onlar da VirusTotal'de trojan olarak gözüküyor. Adamakıllı Türkçe yama yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam buldunmmu sen türkçe yama nasıl yapılır banada lazımda
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 4bc dedi: hocam buldunmmu sen türkçe yama nasıl yapılır banada lazımda Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bulamadım bir tane yama var o da paralı 50 lira falandı sanırım.
4bc dedi: hocam buldunmmu sen türkçe yama nasıl yapılır banada lazımda Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam bulamadım bir tane yama var o da paralı 50 lira falandı sanırım.