Mortal Kombat 11 vs Mortal Kombat 1

Birde sektor ve cyrax normalde erkek ama mk1 de kız olarak oyuna eklenmişler yani koskoca hüsnü abiler olmuş hüsnüye misali😀 mkx evet gerçekten en vahşi oynanış net mkx de.
PC’de neden şu oyun 5 FPS ile oynanıyor anlamış değilim. Optimizasyonu isteseler bu kadar çöp yapamazlardı herhalde.

PC’de neden şu oyun 5 FPS ile oynanıyor anlamış değilim. Optimizasyonu isteseler bu kadar çöp yapamazlardı herhalde.
Mobil oynayabilirsin telefondaki de Mortal kombat x. Ha keyif ne kadar verir tartışılır ama 10 senelik oyun ve optimizasyon 10 sene öncesine göre yani bu normal eski oyunlar süper sistemlerde dahi kasar.

Mobil oynayabilirsin telefondaki de Mortal kombat x. Ha keyif ne kadar verir tartışılır ama 10 senelik oyun ve optimizasyon 10 sene öncesine göre yani bu normal eski oyunlar süper sistemlerde dahi kasar.
Bu arada hakikaten mkx başyapıt ya scorpion kombo videosu açtım da full candan fatalitye kadar adam durmadan kombo yapıyor öyle hızlı ve akıcı bir oynanış varki oyunda

Telefondan oynanmaz ya. MK11’de başarımları tamamlayayım diye tutorial falan oynuyordum, hayatımda tutorial’ı oyunun kendisinden zor olan ilk ve son gördüğüm oyun olacak muhtemelen. Oyunun zevki gamepad ile çıkıyor. MK11’de fatalityleri sevmeme sebebim de tam bitirici vuruş geldiği an slow motion’a girmesi. MK1’de fatality yiyen karakter artık kaça bölündüyse yere düşüyor, ondan sonra slow motion giriyor. Bu yüzden MK1’deki fatalityleri çok daha fazla sevmiştim ben.

İki oyun da güzel ama birbirinden farklılar. İlk defa dövüş oyunlarına giriyorsan MK11 öneririm. Alacaksan Ultimate versiyonunu al tüm karakter kostüm ve Aftermath hikayesine ekstradan sahip olursun.

Öyle ama karakter tasarımları kötü işte hele scorpion tam bir rezalet kendi mainimden utanıyorum yani. Birde hikaye biraz bozuk sub zero yani bi-han aslında noob saibot olması gerekirken sub zero scorpion da normalde hanzo hasashi olması gerekken kuai liang yani bi-hanın kardeşi ikinci sub zero gibi gibi hikaye saçma. Gerçi asıl konu oynanış ama oynanış da işte çok vahşi ve hızlı gelmiyor bana daha modern bir havası var o da o klasik mortal kombat ruhunu bozuyor.
O durumu bende sevmedim. Hikayeyi sıfırdan yapacaz diyip iyice karmaşık noktaya çekmişler. Haftaya yeni hikaye geliyor Noob Saibot Bi-Han olacak. O konuda ümitliyim biraz. Karakterin gameplayi de aşırı güzeldi.

İki oyun da güzel ama birbirinden farklılar. İlk defa dövüş oyunlarına giriyorsan MK11 öneririm. Alacaksan Ultimate versiyonunu al tüm karakter kostüm ve Aftermath hikayesine ekstradan sahip olursun.

O durumu bende sevmedim. Hikayeyi sıfırdan yapacaz diyip iyice karmaşık noktaya çekmişler. Haftaya yeni hikaye geliyor Noob Saibot Bi-Han olacak. O konuda ümitliyim biraz. Karakterin gameplayi de aşırı güzeldi.
Cyrax ve sektorun kız olması da çok bozmuş. Bir çok kişi de tepki göstermiş zaten ikiside çok iyi karakter ve insanlar yıllardır bekliyordu o karakterleri tam bir hayal kırıklığı bence

Ben MK serisini her zaman gameplay için oynadığımdan hikayesini takmıyorum pek. Ha bitiriyor muyum hikayesini evet, ama zaten adamların amacı da hikaye yapmak değil. Cutscene izliyorsun çoğunluğunda.

Cyrax ve sektorun kız olması da çok bozmuş. Bir çok kişi de tepki göstermiş zaten ikiside çok iyi karakter ve insanlar yıllardır bekliyordu o karakterleri tam bir hayal kırıklığı bence
İki karakter de yılların köklü karakteriydi. Sırf dlc olarak kadın getirmek ve sjw olaylarına dahil olmak için erkek karakterleri kadın yapmışlar. Tip ve ses olarak cyrax çirkin ama sektor güzel.

Bunları özleyeceğiz. :(
maxresdefault (1).jpg

İki karakter de yılların köklü karakteriydi. Sırf dlc olarak kadın getirmek ve sjw olaylarına dahil olmak için erkek karakterleri kadın yapmışlar. Tip olarak cyrax çirkin ama sektor güzel.

Bunları özleyeceğiz. :(
Eki Görüntüle 2312228
Hey gidi hey aynen öyle yılların karakterleri belki 25 senelik ne hale geldiler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı