Mortal Kombat 11'de varyasyon nasıl yapılır?

Thequew1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mortal Kombat 11 de kendi varyasyonumu yaratmak istiyorum. Örnek olarak scorpiona burning Spear gibi eklenti yapmak istiyorum ama oyun bana sadece ikon falan seçtiriyor. Ben de yapamadığım için oyunun verdiği varyasyonla oynamak zorunda kalıyorum. Fotoğraf ekleyebilseydim gösterecektim ama ekleyemedim.

Dostum merhaba şimdi şöyle oluyor hangi kontroller ile oynuyorsun bilmiyorum ben sana klavye ile yapmayı anlatacağım öncelikle:
M tuşuna bastın ikon seçtin ve sonra tekrar m bastın save dedin.
Enter tuşuna bas üst taraflarda sırasıyla Gear - kosmetics - abilities - AI behavior olacak bunlar arasında geçiş yapmak için e tuşuna bas.
Senin işine yaracak olan kısım abilities kısmı.
İçin dolu olanlar senin şu an varyasyonda aktif olarak kullandığın yetenekler.
Onları değiştirmek için öncelikle için dolu karelere gelip enter basıp çıkarman lazım.
İstediğin varyasyonu oluşturmak için istediğin hareketleri seç ve unutmadan bazı hareketler 2 slot kullanır.
İyi oyunlar.

Dostum merhaba şimdi şöyle oluyor hangi kontroller ile oynuyorsun bilmiyorum ben sana klavye ile yapmayı anlatacağım öncelikle:
M tuşuna bastın ikon seçtin ve sonra tekrar m bastın save dedin.
Enter tuşuna bas üst taraflarda sırasıyla Gear - kosmetics - abilities - AI behavior olacak bunlar arasında geçiş yapmak için e tuşuna bas.
Senin işine yaracak olan kısım abilities kısmı.
İçin dolu olanlar senin şu an varyasyonda aktif olarak kullandığın yetenekler.
Onları değiştirmek için öncelikle için dolu karelere gelip enter basıp çıkarman lazım.
İstediğin varyasyonu oluşturmak için istediğin hareketleri seç ve unutmadan bazı hareketler 2 slot kullanır.
İyi oyunlar.
Knka vaktiğini harcadığın için özür dilerim ama biraz araştırmadan sonra nasıl yapılacağını buldum ben technopat ın yabancısıyım o yüzden soruyu kaldıramadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı