Mortal Kombat Komplete Edition'u korsan indirmek zararlı mıdır?

Oyunu kendi bilgisayarima kurmak istemiyorum ya şimdi indireceğim kuracağım USB'ye atacağım bir sürü iş bir de virüs varsa tadından yenmez .

Hocam başka bir konu açacağım oraya bakabilirseniz sevinirim.
Hocam Zona programı üzerinden arama kısmına Mortal Combat yazın, "Games" seçeneğine tıklayın. 2011'de çıkan Mortal Combat oyununu kast ediyorsunuz sanırım, tıklayın.

Aşağılara indiğinizde şöyle bir seçenek göreceksiniz.

Xatab olanı indirin.

Kendim de orijinal xatab repacklerini bu şekilde indiriyorum. Oyun dijital platformlardan kalktığı için bu desteği sunuyorum. Yoksa korsana destek verilmiyor. İyi sosyaller.

Hocam bu dediğiniz aklımda oyunindirclupdada xatabmış bir farkı var mıdır bununla.

Hocam bu dediğiniz aklımda oyunindirclupdada xatabmış bir farkı var mıdır bununla.
Farkı olabilir. Buradan indirirseniz güvenilir, orijinal xatab dosyasına erişirsiniz ve virüs var mıdır diye dert etmezsiniz hocam.

Farkı olabilir. Buradan indirirseniz güvenilir, orijinal xatab dosyasına erişirsiniz ve virüs var mıdır diye dert etmezsiniz hocam.
Hocam ben şimdilik oradakini deneyeceğim rarı indirdiğim zaman Windows defender ile o rarı taratabiliyor muyum? Bu konularda çok fikir sahibi değilim.

Hocam ben şimdilik oradakini deneyeceğim rarı indirdiğim zaman Windows defender ile o rarı taratabiliyor muyum? Bu konularda çok fikir sahibi değilim.
Evet taratabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…