Motor alınmalı mı?

XxxPhoenixxX

Picopat
İyi akşamlar, bir șey danışmak istiyorum:

Șu an üniversiteye gidip gelirken motor alıp almama konusunda kararsız kaldım. Gidiș geliș 40 km yakın sürecek ve İstanbul'da yaşıyorum. Özellikle İstanbul'da sagda soldan çıkan araçlar yüzünden sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Sonuçta sonsuz canımız yok. Sürecegim yol genel olarak otoban üzerinden olacak sizce alınır mı? Yoksa 3 aktarma yapmaya devam etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar, bir șey danışmak istiyorum:

Șu an üniversiteye gidip gelirken motor alıp almama konusunda kararsız kaldım. Gidiș geliș 40 km yakın sürecek ve İstanbul'da yaşıyorum. Özellikle İstanbul'da sagda soldan çıkan araçlar yüzünden sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Sonuçta sonsuz canımız yok. Sürecegim yol genel olarak otoban üzerinden olacak sizce alınır mı? Yoksa 3 aktarma yapmaya devam etmeli miyim?

Otobanda her gün motor kullanma riskli. Hele ki İstanbul gibi bir yerde benim icin alınamayacak bir risk olurdu. Motora verecegin paraya kendine yolda vakit geçirmelik şeylere yönelebilirsin. Üniversite okudugun icin muhtemelen Sport bir şey bakıyorsundur. Yine senin seçimin senin riskin senin hayatın.

5 km bilemedin maksimum 10 km olsa öneririrdim farklı bir şehir olsa ama İstanbul gibi bir yerde canını hiç riske atma derim. Toplu taşıma devam et.

Trafık tecruben ne kadar? Motosıklet zaten rısklı bır tasıt, sırkıyede rıskı 10 la carpıyorsun. Kışa gırıyoruz, motosıklet alacaksan yaza dogru al ve ıyıce deneyım kazan. Bu ısın sakası yok.
İlk aracım olacak daha önce çok az araba sürmüșlügüm oldu alacaksam yaz zamanı alıp mahalle aralarında deneyim kazanacakdım ama dedigim gibi on canımız yok çok arada kaldım.

Pazartesi günü haysiyetsizin biri aniden sağa kırdı sinyalsiz bir şekilde. Bende frene asıldım düştüm ayağım sargılı şu an. Motor ne olursa olsun riski yükset bir taşıt.
Geçmiș olsun hocam bende dediginiz durumdan dolayı çok arada kalıyorum.Eger sakin bir ilde olsaydım direkt alırdım ama İstanbulda eksi artıları var.Almasam hergün 3 saat toplu tașıma ile ugrașmam gerekecek.

İlk aracım olacak daha önce çok az araba sürmüșlügüm oldu alacaksam yaz zamanı alıp mahalle aralarında deneyim kazanacakdım ama dedigim gibi on canımız yok çok arada kaldım.

Geçmiș olsun hocam bende dediginiz durumdan dolayı çok arada kalıyorum. Eger sakin bir ilde olsaydım direkt alırdım ama İstanbul'da eksi artıları var. Almasam her gün 3 saat toplu tașıma ile ugrașmam gerekecek.

Ne almayı düşünüyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı