Motor dışarı konur mu?

thelavuk

Hectopat
Motor almayı düşünüyorum ama evimizin garajı yok. İşlek bir caddede oturuyorum dışarı kilitlesem sorun olur mu? Çalınır mı? Almamalı mıyım?

Motor almayı düşünüyorum ama evimizin garajı yok. İşlek bir caddede oturuyorum dışarı kilitlesem sorun olur mu? Çalınır mı? Almamalı mıyım?

Çevreyi bilmeden biz buna bir şey diyemeyiz senin kararın. İnsanlara hiçbir şekilde güvenmemelisin ama orası ayrı. Dışarıya bir motor koyacaksan her şeyi baştan kabullenmek zorundasın her ne kadar kilitleme şansın olsa da. Ben o riski alsam hep aklım kalırdı büyük ihtimalle.

Çevreyi bilmeden biz buna bir şey diyemeyiz senin kararın. İnsanlara hiçbir şekilde güvenmemelisin ama orası ayrı. Dışarıya bir motor koyacaksan her şeyi baştan kabullenmek zorundasın her ne kadar kilitleme şansın olsa da. Ben o riski alsam hep aklım kalırdı büyük ihtimalle.

Hocam dışarı sağlam bir kilitle kilitleyince çalınır mı yani böyle olaylar sık yaşanıyor mu net bir şey söylememişsiniz.

Hocam dışarı sağlam bir kilitle kilitleyince çalınır mı yani böyle olaylar sık yaşanıyor mu net bir şey söylememişsiniz.

Nasıl net bir şey söyleyebilirim hocam bilimsel bir konu değil ki bu. İnsanların insiyatifine kalmış bir olay çevreniz bozuksa ya da oradan bir ihtimalle hırsız geçerse çalınabilir. Kendinize özel bir garajınız yoksa birisi motorunuzu çalmasa da zarar verebilir bunlar hep ihtimaller.

Çevre aşırı önemli ya kucaklayıp bile cebe atarlar motoru. Arkadaş 4. katta oturuyordu, her gece motorunu yatak odasına çıkartıyordu. Psikopat olunca biraz böyle şeyler yaşanıyor.

Naked almayı planlıyorsanız düzgün bir kilitle şaşeden bir agaca veya direğe bağlarsınız. Sorun olmaz. Diğer tarzlar için ön tarafa düzgün bir disk klidi, arka lastikten ağaca veya direğe bağlayabilirsiniz. Sorun olmaz.

Garajın yoksa motor alınmaz, çalınır veya çizilir olayına çok gülüyorum. Sokağa bıraktığınız 2024 model arabayı çalıyorlar veya çiziyorlar. Bir farkı yok. Aynı şey. O yüzden biraz paraya kıyıp kasko yaptırın. Niye böyle söylüyorum çünkü kapalı otoparktan bile araç veya motosiklet çalıyorlar 😀

Naked almayı planlıyorsanız düzgün bir kilitle şaşeden bir agaca veya direğe bağlarsınız. Sorun olmaz.

Diğer tarzlar için ön tarafa düzgün bir disk klidi, arka lastikten ağaca veya direğe bağlayabilirsiniz. Sorun olmaz.

Garajın yoksa motor alınmaz, çalınır veya çizilir olayına çok gülüyorum. Sokağa bıraktığınız 2024 model arabayı çalıyorlar veya çiziyorlar. Bir farkı yok. Aynı şey. O yüzden biraz paraya kıyıp kasko yaptırın.
Dostum araba ile motor çalınması bir değil. Motor çalındı mı öyle kolay bulamazsın. Motorun plakayı söküp ormanlık alanda bi dağıttılarmı sonra bul bulabilirsen o motoru.

Naked almayı planlıyorsanız düzgün bir kilitle şaşeden bir agaca veya direğe bağlarsınız. Sorun olmaz.

Diğer tarzlar için ön tarafa düzgün bir disk klidi, arka lastikten ağaca veya direğe bağlayabilirsiniz. Sorun olmaz.

Garajın yoksa motor alınmaz, çalınır veya çizilir olayına çok gülüyorum. Sokağa bıraktığınız 2024 model arabayı çalıyorlar veya çiziyorlar. Bir farkı yok. Aynı şey. O yüzden biraz paraya kıyıp kasko yaptırın.

Niye böyle söylüyorum çünkü kapalı otoparktan bile araç veya motosiklet çalıyorlar 😀

İnsan korkuyor ya şimdi garaj olmadan alınmaz lafını bu kadar duyunca heves de kalmıyor. Kasko çalınınca karşılıyormuş sanırım o şekilde olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı