Motor dışarı konur mu?

Dostum araba ile motor çalınması bir değil. Motor çalındı mı öyle kolay bulamazsın. Motorun plakayı söküp ormanlık alanda bi dağıttılarmı sonra bul bulabilirsen o motoru.
Bak güzel kardeşim bu ülkede adamlar G kasayı 2-3 saatte sanayi sitesinde param parça ediyor. Ustanın 2-3 saatte söktüğü şeyi adamlar 1 saatte söküyor. İnan hırsız adam için hiç fark etmez. Korkarak yaşamanın anlamı yok. 3-5 fazla verip kasko yaptırıp paranı alırsın.

Çok rezil bir yerde yaşamıyorsan bu kadar korkmaya gerek yok.
O sırada Bağdat Caddesi'nde çalınan R25'ler, D400'ler şok...

Çok yanlış bir düşünce. 10 saniye bile sürmeden gidon kilidi kırıp kontağı çalıştırabilen hırsızlar var bu ülkede. Bu şekilde öneri verilmez.

O sırada Bağdat Caddesi'nde çalınan R25'ler, D400'ler şok...

Çok yanlış bir düşünce. 10 saniye bile sürmeden gidon kilidi kırıp kontağı çalıştırabilen hırsızlar var bu ülkede. Bu şekilde öneri verilmez.
Arkadaşın aracını binanın içinden garajdan çalmışlardı dediğin gibi yapıp.

Sonra bulundu ama arkadaşa giren masraf 18 bin TL idi.

Arkadaşın aracını binanın içinden garajdan çalmışlardı dediğin gibi yapıp.

Sonra bulundu ama arkadaşa giren masran 18 bin TL idi.
Yapılacak şeyleri sıralayayım sana. Motor takip sistemi taktırmak, muafiyetsiz kasko yaptırmak, branda, alarmlı disk kilidi, disk zinciri ve normal zincir kullanarak motoru korumak. Bunların dışında zaten kapalı garajına koysan hiçbirine gerek kalmıyor. Ben yine de riske atıp almazdım. Sen bilirsin.

Yapılacak şeyleri sıralayayım sana. Motor takip sistemi taktırmak, muafiyetsiz kasko yaptırmak, branda, alarmlı disk kilidi, disk zinciri ve normal zincir kullanarak motoru korumak. Bunların dışında zaten kapalı garajına koysan hiçbirine gerek kalmıyor. Ben yine de riske atıp almazdım. Sen bilirsin.

Hocam link öneri var mı ya bunlar için?

O sırada Bağdat caddesi'nde çalınan R25'ler, D400'ler şok...

Türkiye'de kaç kişide garaj var ki hocam? Yani evet tehlikeli de Türkiye'nin eminim ki yüzde %70'inde ben de dahil garaj yoktur. Evimizin önünde duruyor motorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam link öneri var mı ya bunlar için?
Yeni bir konu açarsanız yardımcı olayım.

Türkiye'de kaç kişide garaj var ki hocam? Yani evet tehlikeli de Türkiye'nin eminim ki yüzde %70'inde ben de dahil garaj yoktur. Evimizin önünde duruyor motorlar.

Ben sokağa konulmasına ne olursa olsun karışıyım eğer muafiyetsiz bir kasko poliçesi yoksa. Gerekli şartlar sağlanmıyorsa motora binilmesin ekonominiz ve kendi sağlığınız için... Motor hem kendi güvenliğiniz hem de motorun kendi güvenliği konusunda şakaya gelmeyen bir şey ama birçok kişi bunu fark etmiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı