Motor için kaplama bayi önerisi

Teasen

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Haziran'da Bajaj Pulsar RS200 motor almayı planlıyorum onun için kaplama yaptırmayı düşünüyorum, fakat İstanbul'da uygun fiyata kaplama yapan ve işini hakkıyla yapan bir bayi var mıdır önerebileceğiniz?

Ekstra olarak: Bu kaplama için ruhsata işletme gibi bir durum gerekebilir mi siyah modelini alacağım mesela yaptırıcağım kaplama kırmızı ve siyah bu bir sıkıntı oluşturur mu?

Son olarak motorcu arkadaşlar deneyimi olanlardan kask önerisi de alabilir miyim, fiyat performans diyebileceğimiz?

Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bütçeni belirt öncelikle genç arkadaşım kask için. Öteki durumda da evet kaplama motosiklet renginden farklı isen noterden o değişikliği yapmak zorundasın.

Kırmızı ve siyah ise çift renk olarak işletilir.

Bir bütçeni belirt öncelikle genç arkadaşım kask için. Öteki durumda da evet kaplama motosiklet renginden farklı isen noterden o değişikliği yapmak zorundasın.

Kırmızı ve siyah ise çift renk olarak işletilir.
Merhabalar,

kask için bütçe 4-10k arası

Kaplama için 5-6k arası

Toplam bütçem 15-20k arası diyebiliriz hepsi için

Scorpion iyi markadır hocam. Exo 491 modeli sayesinde şuan hayattayım. Vizörü şeffaf gelebilir söyleyeyim.
Çok geçmiş olsun öncelikle, baktım detayına araştırdım gayet yeterli gibi duruyor başlangıç olarak, vizörü renkli mi yapsam diyorum da hoşta duruyor gibi renkli olması, ileriki yıllarda SHARK alınabilir diye düşünüyorum daha kaliteli ve sağlamlığı ile öne çıkıyormuş.

teşekkür ederim tekrardan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı