Motor kaza ihtimali çok yüksek mi?

Motor kullanması zevkli olduğu kadar da ölümcül bir alet. Sen istersen her sokakda 10la git her caddede 15le git ama bununla birinin sana çarpmasını engellyemessin bunu engellemenin tek yolu ekipmanını en sağlamından alman dizliğinden ayakkabısına tulumuna kadar. Sürerkende insanlık hali yanlış bir frende kaza yapabilirsin bunu engellemenin tek yolu abs. Lütden ama lütfen abs siz motor almayın kendim 97 model bir motor kullanıyordum chopper abs olmadığı için kaza yaptım kazadan 2 gün sonra motoru sattım korktuğum için ve şu anda önüme o kadar çok ucuz motor teklifi geçti ki hepsini abs olmadığı için reddettim. Yani anlayacağın ekipmanını yüksek tut motorunu absli teknolojili al apaçi olma sakin sür. Ama yeri geldiğinde hakkınıda ver :).

Hocam bu kaliteli ekipmanları nereden alabilirim?

Türkiye gibi motorcuların trafikte dikkate alınmadığı yerlerde motor sürülmez. Ne kadar yavaş, sakin ve güvenli şekilde kullanırsanız kullanın kendini bilmez magandanın birisi sanki GTA oynar gibi arkadan çarpıp size bir şey yapabilir.

Eğer gerçekten güvenli bir ülke olsaydı o zaman kullanılır derdim ama kullanılmaz ve güvenli değil. Ama normal şartlarda sakin ve dikkatli şekilde kullanan birisi için tabii ki güvenlidir.

Riskleri kabul edip kullanacaksanız tam teçhizatla kullanmalısınız; şimdiden iyi sürmeler hocam, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz umarım :).

Teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı